כללי פי די אף לספר - איזו דרך עדיף?

• הוסף לסימניות
האם יש הבדל בדפוס, כאשר אני סוגרת ספר שחור לבן מאינדיזיין דרך print או דרך exsport?

ב2 צבעים זה מאוד משמעותי,וגם בצבע מלא,
אבל מכיון שזה יותר הרבה יותר כבד ויותר זמן לסגור
חשוב לי לדעת אם גם בשחור לבן זה משמעותי, אפילו בקצת, כי הלקוח מאוד קפדן בגווני האפור.

• הוסף לסימניות
תמיד עדיף דרך האקספורט הרשמי של אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
בפידי אף בהפרדת הצבעים אני רואה הבדל, בprint הכל מורכב משחור, וexport האפור מורכב גם מצ'יאן ומג'נטה,
בהדפסה זה גם יצא שונה??? למשהו יש נסיון עם זה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף ריש;664681:
export עדיף על print?

ביותר מ-99% מהמקרים כן
ב print משתמשים רק כשיש באגים נדירים שמתרחשים ב export.

• הוסף לסימניות
ביותר מ-99% מהמקרים כן
ב print משתמשים רק כשיש באגים נדירים שמתרחשים ב export
יש הסבר העומד מאחורי הקביעה הנ"ל?
מעניין אותי מאד להבין
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;664725:
ביותר מ-99% מהמקרים כן
ב print משתמשים רק כשיש באגים נדירים שמתרחשים ב export.

זה בדיוק הבעיה הנוספת שנתקלתי בה בexport, מדובר בספר בצרפתית, ובהרבה מקומות יש ריבועים במקום הסימונים הללו של הצרפתית, ובprint זה לא קרה.
אז זה אחד הבאגים הנדירים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף ריש;664734:
יש הסבר העומד מאחורי הקביעה הנ"ל?
מעניין אותי מאד להבין
תודה

פשוט מאד
האקספורט זו הדרך שתוכננה על-ידי אדובי להפקת PDF מהתוכנה.
היא מייצאת סימניות, לינקים, כל פריט בנפרד, ושומרת על איכות הקובץ בצורה אופטימלית.
PRINT זו דרך להדפסת המסמך. להדפיס אותה למדפסת וירטואלית זו דרך "ערבית" ש"עובדת" על המחשב שיחשוב שהוא מוציא פלט למדפסת, בעוד שלמעשה הוא מוציא קובץ.
הקובץ בד"כ יהיה פחות איכותי, ואאל"ט - גם כבד יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;665081:
זה בדיוק הבעיה הנוספת שנתקלתי בה בexport, מדובר בספר בצרפתית, ובהרבה מקומות יש ריבועים במקום הסימונים הללו של הצרפתית, ובprint זה לא קרה.

נראה לי שיש פתרונות לזה גם בתוך האקספורט. כדאי לדבר עם עדי רביד.
צרפתית זה לא עברית, ולא סנסקריט, זו שפה שיש בה למעלה מ110 מיליון דוברים שזו שפת אימם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;665081:
כנראה הבעיה בפונט שלא מכיל את הגליפים הנצרכים. תשתמש בפונט עם סיומת Pro כגון Minion.

• הוסף לסימניות
קבלתי קבצי PDF סגורים, שנראים עם כל סמני הצרפתית מצוין. עמדתי אותם באידיזיין, וגם שם נראה מצוין, וכן בפרינט. אז יתכן עדיין שהפונט הזה לא מכיל את הגליפים הנצרכים, שגורמים לבעיות ביצוא??

• הוסף לסימניות
תייצרי קובץ פוסטסקריפט באמצעות הדפסה לפי ההגדרות שבתמונה, אח"כ תלחצי עליו פעמיים כדי ליצור PDF, ותראי אם הבעיה עדיין קיימת.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 56.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ראשית, תודה רבה על המאמצים להסביר.
שנית, עשיתי כדבריך, והבעיה איננה, מה זה אומר?
ומה ההבדל אם סוגרים דרך ה print ללפוסטקריפט או לאדובי PDF כמו שעשיתי בהתחלה?

• הוסף לסימניות
זה אומר שיש באג בייצוא של אינדיזיין.
הדרך שכתבתי היא הדרך הישנה לייצור PDF והיא מדמה את ההדפסה באופן מדוייק יותר.

שלחי לי עמוד או שניים בקובץ INDD ואשלח אותם לאדובי כדי שיטפלו בבאג.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה