כללי פלאייר

• הוסף לסימניות
הפרסום הוא לעסק של הדפסה על מגנטים.
אשמח מאוד לשמוע חו"ד לפני שזה יורד לדפוס ל-2000 עותקים.
הלקוח ראה והוא מאוד (מאוד) היה מרוצה! הוא לא רוצה להוסיף כלום.
אבל בכל זאת.

קבצים מצורפים

• זושא פלאייר.jpg
    KB 926.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה מעולה ממש!!!
בקטנה, לי זה מאוד צרם, המגנט הקדמי מבין השלוש, הפרספקטיבה שלו לא נכונה.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;996096:
נראה מעולה ממש!!!
בקטנה, לי זה מאוד צרם, המגנט הקדמי מבין השלוש, הפרספקטיבה שלו לא נכונה.
הרבה הצלחה

כנ"ל
בהצלחה!!! :)

• הוסף לסימניות
מקסים!! דבר נוסף: המחירים לא מספיק מובדלים מגודל הדף. אולי משקל אחר, צבע או רווח גדול יותר אה, וחצי A4 זה A5...

• הוסף לסימניות
תודה,
אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
יפה מאד
הפריע לי קצת הבחירה בגופנים. הגופן העליון - הלבן - לא מאד קריא, והגופן המרכזי - מידי חזק ובולט. כדאי איזה שהוא איזון ביניהם.

• הוסף לסימניות
הייתי מוותר על הרקע. שם טיפת מעבר בגווני הסגול למטה כלפי מעלה מצד ימין של המודעה וזהו.
יש בעיה לא פשוטה עם הגופנים שנבחרו. אם יש אחרים טובים מהם כדאי להחליף, וכן לעצב נכון את מיקום וגודל המשפטים בשלושת החיצים העליונים והתחתונים.

• הוסף לסימניות
גופנים דחוף להחליף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה