כללי פלאייר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, מה דעתכם? הערות כמובן יתקבלו בשמחה

קבצים מצורפים

• פלאייר2.png
    KB 648.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מעניין ומשדר לי יציבות.
רק הויז'ואל של הכסף המעופף עושה הרגשה מנוגדת וחבל, אולי כדאי לשים משהו אחר.
אולי ערימת שטרות? (נורמלית, לא מוגזמת) או עץ שמצמיח שטרות. לא שעץ זה אמין, אבל משדר יציבות, משהו שצומח ומניב תשואה, ולא חסר בסיס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1949432:
מעניין ומשדר לי יציבות.
רק הויז'ואל של הכסף המעופף עושה הרגשה מנוגדת וחבל, אולי כדאי לשים משהו אחר.
אולי ערימת שטרות? (נורמלית, לא מוגזמת) או עץ שמצמיח שטרות. לא שעץ זה אמין, אבל משדר יציבות, משהו שצומח ומניב תשואה, ולא חסר בסיס.

גם אני התלבטתי בזה למען האמת, אנסה את הערימה בע"ה ;)

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי!!! מסר ברור, נעים לעיין, נקי, לא מתאמץ,
מצרפת תמונה - אולי יעזור..

קבצים מצורפים

• shutterstock_76381453.zip
    9.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימי כהן;1949466:
ממש אהבתי!!! מסר ברור, נעים לעיין, נקי, לא מתאמץ,
מצרפת תמונה - אולי יעזור..

תמונה מגניבה מאד, אבל לא משדרת אמינות ויציבות, תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
ברור שבלי המכונת כביסה.... חשבתי אולי זה יעזור לך בשביל לצרוב את הערמת שטרות. עדיין ערמת שטרות זה יותר יציב משטרות מעופפות....וגם נראה לי שאם כבר הולכים על הגזמה - אז עד הסוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה