בלינק שהעני העלתה מופיע הסבר ממש מדוייק תוכלי לקרוא שםהרעיון הוא ליצור יומן אישי מעוצב.
אבל מעבר לעניין העיצוב, שיוצר מוטיבציה והנאה.
יש לזה עוד רעיון. שקשור לעולם האימון, הקאוצ'ינג.
ואת ההסבר על זה אני מחפשת...
כי מי שמשתמשת ביומן קבוע, והכל נמצא שם,
למה צריך עוד יומן יותר מסווג?
אשמח להחכים בעניין....
אני חושבת ששומרים את זה למזכרת מן השנה החולפת, על כל סוגי רגעיה...אני רק תוהה אם יש למישהו זמן וענין להשקיע כל כך הרבה ב....יומן.
כי בסופו של דבר זה יומן.
מגמרת השנה. גוד ביי.
זה לא כמו אלבום סקרפינג שישמר ויפתח עוד כדי לראות תמונות או אפילו יומן מסע
מסכימה איתך. זה ממש ענין של סגנון. אני גם לא מבינה מה מוצאת בזה מי שמתענינת, לגמרי מעדיפה להכין אלבום בזמן הזה...אני רק תוהה אם יש למישהו זמן וענין להשקיע כל כך הרבה ב....יומן.
כי בסופו של דבר זה יומן.
מגמרת השנה. גוד ביי.
זה לא כמו אלבום סקרפינג שישמר ויפתח עוד כדי לראות תמונות או אפילו יומן מסע
בכל מקרה, לגבי מה זה, בעיקרון באנגלית פלאנר זה יומן, ככה שאין באמת הבדל מהותי.הרעיון הוא ליצור יומן אישי מעוצב.
אבל מעבר לעניין העיצוב, שיוצר מוטיבציה והנאה.
יש לזה עוד רעיון. שקשור לעולם האימון, הקאוצ'ינג.
ואת ההסבר על זה אני מחפשת...
כי מי שמשתמשת ביומן קבוע, והכל נמצא שם,
למה צריך עוד יומן יותר מסווג?
אשמח להחכים בעניין....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים