דרוש מידע פלאפון אסקולס 4×4 יש קיצור לכבות את הנגן מוזיקה מבלי להכנס לכל ההגדרות?

• הוסף לסימניות
כרגע זה נורא מעצבן... כל פעם שאני רוצה לסגור את הנגן אני צריך להכנס לתוך כל ההגדרות ולכבות את השיר בעצמו.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מבין מה כתבתם
בעיקרון כשנמצאים בתוך הנגן לוחצים על אפשרויות>יציאה.

• הוסף לסימניות
אבל נגיד כבר יצאתי וכבר הגעתי למסך הראשי אז אני צריך עוד פעם לפתוח את הנגן להכנס לכרטי לפתוח שיר ורק אז יש לי אפשרות לצאת?
אני שואל אם יש דרך המסך הראשי אפשרות לכבות את השיר.

• הוסף לסימניות
אני שמתי בקיצורים מצד שמאל "נגן שמע" (סך הכל 2 לחיצות)
עדיין לא הבנתי איך מספיק 2 לחיצות לכבות את הנגן כשהוא מנגן שיר מהכרטיס...
גם דרך הקיצור בכ"ז אני צריך ללחוץ על הקיצור>אפשרויות>רשימת קובצי הקלטות>להכנס לכרטיס>להיכנס לתקיה>לבחור איזשהו שיר>לעצור אותו.

• הוסף לסימניות
אם זה במקשי קיצור פשוט עוצרים את השיר בלחיצה אחת וזה נכבה

• הוסף לסימניות
אוקיי הבנתי את הטעות שלי... במקום להשים בקיצור את הנגן שמע שמתי את הרשמקול...
תודה לכולם בזכותכם שמתי לב!

• הוסף לסימניות
איך מעבירים שירים לפלאפון הזה?
גם לנגן שלו וגם בתור צלצולים???

• הוסף לסימניות
אני שמה בכרטיס זיכרון
רק צריך לשים לב שנכנסים לנגן או לבחירת צלצולים זה מביא את ההקלטות צריך ללחוץ על מקש ימיני "אחורה" ואז זה מביא לתקיות לרדת עד הסוף ושם יש את השירים שיש בכרטיס זיכרון(רק MP3 עובד)

• הוסף לסימניות
שימי לב שהשירים על פורמט MP3
צריך קודם להיכנס דרך "רשמקול" לחץ שמאלי "אפשריות" ואז יורדים לאפשרות השניה "רשימת קובצי הקלטות" לוחצים מקש ימיני "אחורה" יורדים את כל התקיות (או שעולים וזה יגיע לסוף מלמטה) ואז יופיעו השירים ששמת בכרטיס זיכרון תבחרי את אחד השירים וזה יפעיל אותו תלחצי על המקש האדום זה יצא למסך הראשי ואז תכנסי לנגן
שמתי בכרטיס זיכרון והנגן מראה שריק...

• הוסף לסימניות
שימי לב שהשירים על פורמט MP3
צריך קודם להיכנס דרך "רשמקול" לחץ שמאלי "אפשריות" ואז יורדים לאפשרות השניה "רשימת קובצי הקלטות" לוחצים מקש ימיני "אחורה" יורדים את כל התקיות (או שעולים וזה יגיע לסוף מלמטה) ואז יופיעו השירים ששמת בכרטיס זיכרון תבחרי את אחד השירים וזה יפעיל אותו תלחצי על המקש האדום זה יצא למסך הראשי ואז תכנסי לנגן
וווווואאאאוווווווווו
תודה רבה רבה רבה!!!!!
חסכתם לי לקנות נגן:rolleyes:
אין דרך קצרה יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה