התייעצות פלאפון גלקסי יאנג כשר או מחודש ברמה גבוהה מאוד

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לרכוש פלאפון יאנג כשר או מחודש ברמה גבוהה מאוד.
אשמח לשמוע הצעות היכן אוכל לקנות אותו במחיר סביר.

תודה לכולם:)

• הוסף לסימניות
400-500 יש סיכוי?
חברה אחת זרקה לי שבד"כ המחודשים ברמה גבוהה באמת עולים הון עתק:(
את יכולה למצוא במחיר הזה בדוידקה- ירושלים.
אני קניתי שמה ויש לי אותו שנתיים בערך.
רק כשאת מגיעה לשמה תשימי לב שהכל עובד לך.... הם "מעכרים"
מה שהם נותנים זה כאלה של ביטול עסקה תוך 14 יום (את זה שמעתי מחברה לא יודעת אם אמין באמת)
או שתשלמי באמת 900 ש"ח על מחודש בכאלה שמוכרים בפרטי...
אני לא רואה הבדל ביניהם ומבחנתי חבל על הכסף..
תצליחי!!

• הוסף לסימניות
את יכולה למצוא במחיר הזה בדוידקה- ירושלים.
אני קניתי שמה ויש לי אותו שנתיים בערך.
רק כשאת מגיעה לשמה תשימי לב שהכל עובד לך.... הם "מעכרים"
מה שהם נותנים זה כאלה של ביטול עסקה תוך 14 יום (את זה שמעתי מחברה לא יודעת אם אמין באמת)
או שתשלמי באמת 900 ש"ח על מחודש בכאלה שמוכרים בפרטי...
אני לא רואה הבדל ביניהם ומבחנתי חבל על הכסף..
תצליחי!!
בדווידקה עושים קומבינות בקטע של התומך כשר וכו', לא ככה?

• הוסף לסימניות
עושים ולא עושים
לי יש כשר לגמרה!
אפילו לא הקלטות וכו- מה שיש במחודשים....

• הוסף לסימניות
בביטול עסקה יש ויש.
המכשירים שהם ביטול עסקה ונקנים במקום אמין הם מעולים ממש כמו חדש, רק שזה עולה 500 פלוס פלוס.
כמעט ברור שאם מצאת בפחות אז זה לא כזה מציאה כי אולי זה ביטול עסקה אחרי 14 חודש ולא אחרי 14 יום ;)

• הוסף לסימניות
כדאי לשים לב על ההבדל בין חדש למחודש
חדש זה מגיע באריזה סגורה עם אחריות בדרכ לשנה מינימום
מחודש זה יכול להיות מהרבה סיבות
נקנה ע"י המוכר בעיסקת טרייד אין והוא החליף לו את הפנאל החיצוני ולך הוא יראה חדש
יכול להיות שבאמת הוא חזר מביטול עיסקה. בדרכ במצב כזה הם אורזים אותו יפה יפה ומוכרים אותו
יש כאלו שגם אורזים אותו כחדש וסוגרים את הקופסא הרמתי ואז הוא נמכר כחדש.
עדיף ללכת למישהו שסומכים עליו והוא מוחזק כנאמן
בשורה התחתונה אין חינם. מה שזול בדרכ שווה זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה