דרוש מידע פלאפון דבליו 7 מי מכיר

• הוסף לסימניות
המליצו לי על הפלאפון הזה
משהו מכיר את המכשיר ויכול לתת חוות דעתו מנסיונו
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום רב.
מתוך הכרות מעמיקה עם כלל המכשירים במגזר.
המכשיר הזה חדש, בסך הכל חודשיים שלוש על הכביש.
יחסית למכשירים סיניים הוא הטוב ביותר.
ולכן המלאי אזל אצל היבואן.
נותרו בודדים בחלק מהחנויות.

כל הנל לכאורה.

בלי נסיון של חצי שנה על הכביש אין לדעת ב 100 %.

מה שבטוח שנוקיה 208 הרבה יותר טוב ואמין אך גם הרבה יותר יקר ומאד קשה להשגה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ה שבטוח שנוקיה 208 הרבה יותר טוב ואמין אך גם הרבה יותר יקר ומאד קשה להשגה.
כמה מחזיקה הבטריה של ה208 ?
כיום אני עםC2 וכל פעם שאני ליד מטען
אני צריכה לחבר אותו לחשמל !!!

• הוסף לסימניות
הסוללה של ה w7 גדולה ואיכותית מאד.
אמור להחזיק יותר או לפחות כמו סי 2 או 208.

אם את רגילה לסי 2 שהוא הטופ שבטופ המכשיר הטוב ביותר באופן חד משמעי, יהיה לך קשה לרדת למותג סיני.

יש לך בעיה כנראה בסוללה, או במכשיר, מניח שניתן לתיקון.

ממליץ לשפץ אותו במקום לקנות חדש.
אם את מדברת ממש הרבה ניתן לקנות סוללה נוספת + מטען סוללות חיצוני, ובלילה להטעין גם את הטלפון וגם את הסוללה הנוספת במטען הסוללות

• הוסף לסימניות
הדבליו 7 הורד מהמדפים מטעמי כשרות וועד הרבנים הורידו את הכשרות מזה,
גם המכשיר לא מידי חזק [שמעתי ממוכר אמין מאוד]
אם כבר ללכת על מכשיר שוועד הרבנים לא מסכים לזה אז כדאי כבר ללכת על נוקיה C2 מוכשר שיש המון מכשירים כאלו חדשים לגמרי עם גירסא כשרה לגמרי, תבררו בחניות תקשורת, אני קניתי כזה לאחרונה יש שם קל-לוח זמני הלכה מכשיר מושלם, והעיקר כשר

• הוסף לסימניות
אם כבר ללכת על מכשיר שוועד הרבנים לא מסכים לזה אז כדאי כבר ללכת על נוקיה C2 מוכשר שיש המון מכשירים כאלו חדשים לגמרי עם גירסא כשרה לגמרי, תבררו בחניות תקשורת, אני קניתי כזה לאחרונה יש שם קל-לוח זמני הלכה מכשיר מושלם, והעיקר כשר
מה שקנית תומך רמי לוי למשל? או סלקום בלבד?

• הוסף לסימניות

גם אני ממליץ כנ"ל.
אך צריך להשוות מחירים כי הפערים משמעותיים.

• הוסף לסימניות

סי 2 שמסתובב בחנויות מחודשים ואינם חדשים. מי שמוכר אותם כחדש לרוב משקר.
המכשירים אינם תומכים בסים כשר באופן חלק משום שהם במקור לא כשרים ורק צרבו להם גרסא שנחזית להיות ככשרה, (imei נשאר לא כשר) ניתן להכניס רק סימים פרוצים ורק בחברת סלולר אחת. אני גם בהחלט ממליץ על זה, אבל אני יותר המלצתי לשפץ את הסי 2 הכשר אורגינל שיש לה. מחודש מהחנות או שיפוץ עצמי- אותה תוצאה. רק שבשיפוץ עצי היא תישאר עם מכשיר כשר באמת שתומך כל החברות.

הדבליו 7 הורד מהמדפים רק באופן רשמי. ורק מטעמי אינטרסים ולא מטעמי כשרות ואינני יכול להרחיב.
בפועל, הוא נמכר בכלל החנויות הכשרות ככשר וההנחייה לא חלחלה, עובדה שהוא אזל כמעט כליל. והוא תומך כל סים כשר.

כפי שציינתי בקטגורייה הסינית הוא מספר 1.

כמובן שעדיף נוקיה 208 "כשר-חדש-חלק" או סי 2 מחודש / משופץ.

• הוסף לסימניות
הC2 עובד רק בפרטנר [וסלקום אני לא כל כך בטוח אם זה עובד עם סלקום], בפרטנר צריך סים מיוחד שעולה 150 ש"ח .

• הוסף לסימניות
סי 2 שמסתובב בחנויות מחודשים ואינם חדשים. מי שמוכר אותם כחדש לרוב משקר.
המכשירים אינם תומכים בסים כשר באופן חלק משום שהם במקור לא כשרים ורק צרבו להם גרסא שנחזית להיות ככשרה, (imei נשאר לא כשר) ניתן להכניס רק סימים פרוצים ורק בחברת סלולר אחת. אני גם בהחלט ממליץ על זה, אבל אני יותר המלצתי לשפץ את הסי 2 הכשר אורגינל שיש לה. מחודש מהחנות או שיפוץ עצמי- אותה תוצאה. רק שבשיפוץ עצי היא תישאר עם מכשיר כשר באמת שתומך כל החברות.

הדבליו 7 הורד מהמדפים רק באופן רשמי. ורק מטעמי אינטרסים ולא מטעמי כשרות ואינני יכול להרחיב.
בפועל, הוא נמכר בכלל החנויות הכשרות ככשר וההנחייה לא חלחלה, עובדה שהוא אזל כמעט כליל. והוא תומך כל סים כשר.

כפי שציינתי בקטגורייה הסינית הוא מספר 1.

כמובן שעדיף נוקיה 208 "כשר-חדש-חלק" או סי 2 מחודש / משופץ.
מהזה אומר אני לא יכול להרחיב , הרי אפשר להכניס לשם תמונות דרך הבלוטוס

• הוסף לסימניות
מהזה אומר אני לא יכול להרחיב , הרי אפשר להכניס לשם תמונות דרך הבלוטוס
אין כמעט טלפון כשר שאי אפשר לעשות פריצות בסגנון הזה,
אפטק מתחבר למחשב ואפשר לשנות גרסא
אי 777 יש גישה למצלמה וגלריה
1208 יש משחקים בלי סים
ויש עוד המון המון.

מתי מחליטים להיתפס על פריצה קטנה ולעשות בלאגן זו שאלה של אינטרס אישי. וכאן אני לא יכול להרחיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה