דרוש מידע פלאפון דור 2, אפשר להשתמש בו עם SIM כשר?

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון דור 2 לא כשר (אין בו בעצם שום פונקציונאליות חוץ מלהתקשר ולקבל הודעות SMS, עם SIM כשר אפילו הודעות SMS לא יהיו בו).
הזמנתי אותו מעליאקספרס, רציתי להכניס בו SIM כשר אבל מוכר בחנות פלאפונים אמר לי שבגלל שזה דור 2 ולא דור 3 אין אפשרות להשתמש בו עם SIM כשר.
האם זה נכון? מישהו יודע על אפשרות להשתמש בו בכל אופן?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
חברת פלאפון ורמי לוי עובדים רק על דור 3.
יתכן שהמוכר הנ''ל יודע לפרוץ רק את הסים של החברות הנ''ל, וממילא הוא לא שייך בטלפון זה

• הוסף לסימניות
הוא עושה גם פריצה לגולן.הוא מאוד אמין ישר ויש לו גם שירות 100 אחוז.טלפון-0557234713

• הוסף לסימניות
אני יסביר כמה דברים
רוב המכשירים חוץ מנוקיה ניתן לשנות את imai ככה שמאוד תלוי איזה חברה המכשיר
רוב החנויות יודעים לעקוף את החסימה של וועדת הרבנים רק ברמי לוי ופלאפון ש2 החברות הנ"ל עובדים רק עם דור 3 לכן הוא אמר לך שאין אפשרות
לדעתי כדאי לך להעלות תמונה של המכשיר שאני יחווה דעה אם אפשר לשנות לו את imai
ואם אי אפשר מישהוא הפנה אותך למישהוא שעוקף את וועדת הרבנים גם בגולן
יום נעים

• הוסף לסימניות
אני יסביר כמה דברים
רוב המכשירים חוץ מנוקיה ניתן לשנות את imai ככה שמאוד תלוי איזה חברה המכשיר
רוב החנויות יודעים לעקוף את החסימה של וועדת הרבנים רק ברמי לוי ופלאפון ש2 החברות הנ"ל עובדים רק עם דור 3 לכן הוא אמר לך שאין אפשרות
לדעתי כדאי לך להעלות תמונה של המכשיר שאני יחווה דעה אם אפשר לשנות לו את imai
ואם אי אפשר מישהוא הפנה אותך למישהוא שעוקף את וועדת הרבנים גם בגולן
יום נעים
זה המכשיר
https://he.aliexpress.com/item/AEKU-C6/32845678223.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dTvuC4K
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק דרך מי שפורסם המספר שלו פו שפותח קווים בגולן

• הוסף לסימניות
אתמול [ו ניסן] שמעתי מכמה שיש להם דור 2
שקיבלו הודעה שעד 48 שעות יחסם להם
ועברו בקושי כמה שעות [פחות מ5]
ונחסם
לתשו"ל להעתיק מה שצריך

• הוסף לסימניות
אתמול [ו ניסן] שמעתי מכמה שיש להם דור 2
שקיבלו הודעה שעד 48 שעות יחסם להם
ועברו בקושי כמה שעות [פחות מ5]
ונחסם
לתשו"ל להעתיק מה שצריך
זה לא שהמכשיר הופך ללא פעיל
רק השיחות יחסמו, יהיה אפשר להעתיק הכל גם אח''כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה