פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

תוכלו להרחיב בבקשה.
אני שוקל לקנות מכשיר חדש איכותי.

אין בו בעיות קליטה שמיעה, סתם תקלות תפריט מעצבנות, העברת אנשי קשר מהכרטיס תקינה, תצוגה נורמלית, וכו'.

@ישראל ר. זכורני שאתה משווק את כשר מובייל,
עד עכשיו היה לי k21 מכשיר טוב חוץ מזה שהרטט והצלצול מאוד חלשים (ואחרי שנה הבטריה כבר לא מחזיקה מעמד),
ראיתי שיש עכשיו k22, חוץ מהשדרוגים בו יש גם הבדל בחוזק הרטט ועוצמת הצלצול?

זה מכשיר מתקדם יותר (כולל סוללה ארוכה מאד) שמחליף את ה K21
רטט וצלצול זה כל אחד לפי התחושה שלו הייתי מציע לכם לבדוק

@ישראל ר.
אני מחזיק מכשיר K34 שלכם,
יש בו 2 באגים מאוד מציקים
1. כשהפרופיל מוגדר במצב שקט בכל השיחות הנכנסות מוצג המספר בלבד ולא השם שמופיע באנשי-קשר לאותו המספר !
(וזה חוץ מהבעיה שא"א להגדיר את הפרופיל של שקט).
2. לאחרונה גם בפרופיל פגישה (רטט) יש כמה אנש"ק מסוימים שכאשר הם מחייגים אלי המכשיר לא רוטט ורק אח"כ מופיע שיחה שלא נענתה (והוא לא ברשימת דחיה, בדקתי), וגם אז מופיע רק המספר שחייג ולא השם שמופיע באנש"ק לאותו המספר.
דחוף!!!​

@ישראל ר.
אני מחזיק מכשיר K34 שלכם,
יש בו 2 באגים מאוד מציקים
1. כשהפרופיל מוגדר במצב שקט בכל השיחות הנכנסות מוצג המספר בלבד ולא השם שמופיע באנשי-קשר לאותו המספר !
(וזה חוץ מהבעיה שא"א להגדיר את הפרופיל של שקט).
2. לאחרונה גם בפרופיל פגישה (רטט) יש כמה אנש"ק מסוימים שכאשר הם מחייגים אלי המכשיר לא רוטט ורק אח"כ מופיע שיחה שלא נענתה (והוא לא ברשימת דחיה, בדקתי), וגם אז מופיע רק המספר שחייג ולא השם שמופיע באנש"ק לאותו המספר.
דחוף!!!​
שבוע טוב
אבדוק את זה שוב , במקביל הייתי ממליץ לכם לבדוק האם אין סינון פעיל ברשימת אנשי קשר מותרים (מסנן רשימה מאושרת או חסומה)

מכשיר c2 ממש סבבה,
הכי כדאי להזמין באלי אקספרס וכדו' ולהכשיר לאחמ''כ - זה יוצא הכי זול...

שבוע טוב
אבדוק את זה שוב , במקביל הייתי ממליץ לכם לבדוק האם אין סינון פעיל ברשימת אנשי קשר מותרים (מסנן רשימה מאושרת או חסומה)
גם בK35
כשיש רשימה חסומה לא מציג את השם אלא רק את המספר
וזה די מפריע כי פתאום רואים שיחות שלא נענו ולא יודעים מי זה צריך לחייג כל מספר ואז רואים את השם

אגב, @ישראל ר. הייתי ממליץ לך לעשות מנוי פרימיום ולשנות את שם המשתמש שלך כך שבנסיונות קצרים יוכל כל אחד להגיע אליך.
מה גם כיום שאין לנו תמונות פרופיל.

ניתן לעדכן במכשיר ישן, רק צריך לשמור כל חומר שקיים על המכשיר

טלפון נוקיה 3310 מומלץ?

לאאאאאאאאאאאא
ושוב אני אכתוב לאאאאאא
לא מרוצה ממנו בכלל
אין בו קליטה טובה
לא שומעים כלום
אין אפשרות לפתקים
בקיצור כל פלאפון רק לא זה
שילמתי עליו 150 שקל
ולא שווה את זה
המוכר בחנות אמר לי שזה הטלפון הכי דפוק של נוקיה
ממש ממש ממש לא ממליצה לקנות...

• תודה
Reactions: LO
MTK 5 לא ממליץ כבד ללא שום תועלת יש בעיות בלחצנים וכן במגעים של הסים מאחורה.
Q5 מדהים! ממשק נח טלפון קל מאוד ונעים סוללה מחזיקה סביר.
יש טוענים לבעיות בקליטה לQ5
נראה לי רק שהשיווק של MTK בחנויות יותר אגרסיבי לא מעבר....

• תודה
Reactions: LO
לאאאאאאאאאאאא
ושוב אני אכתוב לאאאאאא
לא מרוצה ממנו בכלל
אין בו קליטה טובה
לא שומעים כלום
אין אפשרות לפתקים
בקיצור כל פלאפון רק לא זה
שילמתי עליו 150 שקל
ולא שווה את זה
המוכר בחנות אמר לי שזה הטלפון הכי דפוק של נוקיה
ממש ממש ממש לא ממליצה לקנות...
ראשית המחיר שלו זה 400+
שנית הוא מכשיר מצויין עם שמע מצויין
קליטה כמעט מצויינת (תלוי בחברות)
יש לו כמה חסרונות
1: אחריות כמעט לא ניתנת למימוש.
2: ממשק לא נח (צריך להתרגל אליו)
3: אין כרטיס זיכרון לגיבוי אנשי קשר
בגדול זה המכשיר.
הרבה באים אלי ורוצים רק את המכשיר הזה!
כשאני שואל למה, אומרים לי יש לנו אותו בבית ואנחנו מאוד מרוצים!
אני סובר שהוא לא שווה את המחיר...

MTK 5 לא ממליץ כבד ללא שום תועלת יש בעיות בלחצנים וכן במגעים של הסים מאחורה.
Q5 מדהים! ממשק נח טלפון קל מאוד ונעים סוללה מחזיקה סביר.
יש טוענים לבעיות בקליטה לQ5
נראה לי רק שהשיווק של MTK בחנויות יותר אגרסיבי לא מעבר....
בעיות במקשים יש לכולם חוץ מנוקיה...
באופן כללי אני חושב שהוא וQ5 שווים עם קיזוז של המעלות והחסרונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה