פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

• הוסף לסימניות
הC2 מפחיד אותי כי הוא מחודש, ולא ראיתי חדש בשום מקום.
מה למעשה הכי מוצלח?
C2 המחודש הוא מעולה ומצוין, אין לו תקלות .
הרי בסך הכל מדובר שהיה למכשיר מסך שבור או הרמקול הלך או כל מיני תקלות דומים, ותיקנו את התקלה. וממילא אני לא רואה בכך שום סיבה ממה לחשוש מכאן ולהבא.

• הוסף לסימניות
‎‏
הרי בסך הכל מדובר שהיה למכשיר מסך שבור או הרמקול הלך או כל מיני תקלות דומים
גם אני האמנתי לזה בהתחלה...
אבל העובדה היא שזה בכלל מסין ולא מנוקיה‎:-O‎‏ ולכן יש מקום לחשש של @אנדי: אבל כדי להרגיעה אציין שכמעט אין חזרות על הפלאפון הזה ובכללי הוא מצויין

• הוסף לסימניות
אני נהנה מאד מסמסונג אברכים [E1200] הבטריה שלו לא נגמרת כל רגע, השמע מצויין, כשאתה מתחיל מספר מיד הוא מביא את ההמשך ועוד.

• הוסף לסימניות
התכוונתי לקנות בטריה מקורית ואז היא מספיקה ליום שלם
וכן הוא כזה מיוחד...

יש לי בטריה מקורית וזה לא מספיק ליום שלם...
במקרה הטוב כשכמעט לא דברתי מחזיק מעמד חצי יום...

• הוסף לסימניות
מקורית. אמרו לי שזה בגלל שכרגע זה יושב על דור 3 ולא 2 זה זולל בטריה.

• הוסף לסימניות
מבחינת חוזק הכי טוב נוקייה 3310.
הוא לא מכשיר הכי טוב!!
יש אותו לאמא שלי והרבה פעמים אי אפשר להתקשר אליה והוא אומר שהטלפון לא זמין למרות שהוא כן זמין
פלאפון הכי טוב הוא nokia c2 ואפשר להשיג אותו ב 80 ש"ח (נראה לי בעלי אקספרס)
אבל הוא לא כשר!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הוא לא מכשיר הכי טוב!!
יש אותו לאמא שלי והרבה פעמים אי אפשר להתקשר אליה והוא אומר שהטלפון לא זמין למרות שהוא כן זמין
פלאפון הכי טוב הוא nokia c2 ואפשר להשיג אותו ב 80 ש"ח (נראה לי בעלי אקספרס)
אבל הוא לא כשר!!
אפשר להפוך אותו לכשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה