פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

יש כאן מישהו שמכיר את המכשיר החדש MTK-3?
יש חסרונות כלשהם?
באמת אפשר להכניס צלצולים דרך הכרטיס?
בתודה

אני קניתי c2 מהקישור הזה.
עלה לי 22 $ בבלאק פריידי. (היום הוא כבר יותר יקר)
הגיע מהר, עובד מצוין.

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את השיאומי במחיר הכי זול בבני ברק?
תודה רבה!

איזה פונקציות חמודות יש בשיאומי
גורנישט מיט נישט (כלום ועוד הפעם כלום)
וכעת אני מגלה שגם הבטריה שלו נגמרה בשניה
בקיצור - טלפון הכי מאכזב שהיה לי בינתים
דווקא מבחינת בטריה- עוד לא היה לי פלאפון שמחזיק יומים מינימום!!!!!
אולי יש לכם gps וזה גומר אותו?

אשמח שתעלה כאן קישור לסי 2

מישהו התנסה בשיאומי החדש ויש לו המלצות/ דיס?
אני מתכוונת למכשיר הסטנדרטי בלי הgps.
אשמח גם לשמוע איך הוא עובד בביתר ואיזו חברה הכי מומלצת כאן עם הקליטה הכי נוראית בארץ.
תודה מראש.
די דחוף!

איפה ניתן להשיג את היוקום הכשר בזול?

למי יש את "השיאומי החדש"?
מרוצים? איך השמע? אורך הבטרייה?
תודה
כנראה שאין אותו לאף אחד ממשתמשי הפורום כי אני כבר שאלתי פה כמה פעמים ואף אחד לא ענה.

כן, אוף.....
אני עברתי על הפורום ולא ראיתי על זה התייחסות....
מה קורה???????
אין לאף אחד שיאומי חדש, לתת לנו קצת מידע?

אניממליץ לך 3דברים
1.יש חנות בבר אילן בירושלים בתחנה של402 למטה שקורים לזה קשת פון מנסיון היחיד שיש לו השירות הכי טוב וגם לא שקרן ואם יש בעיה במכשיר הא מחליף את זה בלי בעיות .
2. דבר ראשון לא קונים מכשיר באינטרנט. וגם לא מחודש.
3.וזה ברור או נוקיה סי 2 או נוקיה 208 או פיליפס
כל האחרים זה זבל ולא איכותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה