פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

אחרי חפירות ארוכות בפורום קניתי K35
ובעלי MTK3
הK35 הרבה יותר טוב
מאוד מרוצה ממנו
יש לו כמה דברים מעצבנים
אבל בכללי יותר טוב בהרבה מהטלפונים האחרים
היה לנו C2 מחודש לא שרדו הרבה זמן
וUPTEC שדווקא היו מעולים ונוחים אבל הסוללה נגמרה ברגע וגם נשברו מהר שמעתי שיצה חדש אולי הוא יותר איכותי

היה בעבר, אני לא זוכרת באיזה אשכול פלאפונים זה היה, טבלה עם כל הפלוסים והמינוסים של הפלאפונים השונים.
דחוף לי!!
מישהו יודע איפה זה??
תודה רבה!!

שלום רב אני מעוניו לקנות פלאפון נוקיה מה יותר טוב 301 או 208

אני רוצה לקנות מכשירים זולים עבור הלמידה של ילדיי בצל הקורונה.
חשוב לי שיהיה כמה שיותר זול, אך לא זבל.
אשמח להמלצות על מכשירים ומשווקים (עם משלוח לבי"ש).

מעוניינת לקנות יד שתיים מכשיר שיאומי החדש משהו רוצה / מעוניין למכור בבקשה הצעת מחיר .

מה מעצבן ב K35?
הרמקול שאא לשים בקלות תוך כדי חיוג
לא ניתן לגלול במהירות,
כששמים רשימה לבנה כל המספרים שמתקשרים לא מזהה את ההשם ששמור
התזכורות לא הכי נח
אבל בכללי טלפון מעולה לא בדקתי עמידות כי יש לי אותו רק 3 חודשים

אני ממליצה לקנות אצל יונג.
קונה אצלם פלאפונים בקביעות וגם ממליצה עליהם!
יונג בב"ב.

תעברי לגולן או לפרטנר.
אפשר אצלי...
אגב רק עוד שבועים אולי יתאפשר לנייד מספרים, כרגע סגרו את המערכות ניודים לשבועים.
קווים חדשים אפשר לפתוח
עדיין לא מנידים מספרים תמורת תשלום?
שאלתי בחנות ואמרו לי שלא מקבלים עבור ניוד זיכוי / הטבה ? נכון?

הרמקול שאא לשים בקלות תוך כדי חיוג
לא ניתן לגלול במהירות,
כששמים רשימה לבנה כל המספרים שמתקשרים לא מזהה את ההשם ששמור
התזכורות לא הכי נח
אבל בכללי טלפון מעולה לא בדקתי עמידות כי יש לי אותו רק 3 חודשים
יש בו בלוטוס לדיבורית ברכב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה