פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

הבנתי שבסלקום אין דור 3. יכולהיות?
אני ממש לא מבינה בזהההה

לא, לא יכול להיות.

לכל החברות יש דור 3 בו השמיעה והקליטה טובים יותר (לפחות *2 מדור 2).
לפלאפון ורמי לוי ועוד חברות קטנות אין בכלל תמיכה בדור 2 והם עובדות רק על דור 3.

הוא "מבין בזה" או שהוא מוכר מכשירים/קווים וכדו', ואז הוא מרוויח מזה שתקנו קו של סלקום (העמלה הגבוהה ביותר לסוכנים) או מכשיר מסויים דרכו...
ואני עם אותו מכשיר הרגשתי הבדל עצום בשמיעה בסלקום בין דור 2 לדור 3.

מבדיקה במקום ספציפי, סמסונג אברכים (דור 2) קולט הרבה יותר טוב מMTK (דור 3 ולפי המודעות זה המכשיר עם הקליטה הטובה ביותר.)
הרשת היא הוטמובייל אם זה משנה.

אגב במסגרת בהלת הקורונה והלמידה מרחוק מכשירי השיומי אוזלים מהחנויות לאט לאט.

בכל אופן מישהו יכול להסביר סוף סוף מה הסיפור עם שיומי, מה זה 2 הדגמים, האם זה נכון שרק עם הGPS זה המכשיר המקורי, וכל ההמצאות של סוכני הסלולר, מה נכון ומה פייק??

בכל אופן מישהו יכול להסביר סוף סוף מה הסיפור עם שיומי, מה זה 2 הדגמים, האם זה נכון שרק עם הGPS זה המכשיר המקורי, וכל ההמצאות של סוכני הסלולר, מה נכון ומה פייק??
אני הייתי בין הראשונים שקנו את השיואמי (הפלא השני שנמכר בחנות:))
ואז לא הייתה בכלל גרסה עם GPS - ויש לי בוודאות מכשיר מקורי ויבואן רשמי,
אחרי מעט זמן הם הוציאו גרסה נוספת חדשה יותר עם תוכנת הניווט.

אני הייתי בין הראשונים שקנו את השיואמי (הפלא השני שנמכר בחנות:))
ואז לא הייתה בכלל גרסה עם GPS - ויש לי בוודאות מכשיר מקורי ויבואן רשמי,
אחרי מעט זמן הם הוציאו גרסה נוספת חדשה יותר עם תוכנת הניווט.
בין הראשונים - כמה זמן זה?
ואיך הסיכום של חווית השימוש?

בין הראשונים - כמה זמן זה?
ואיך הסיכום של חווית השימוש?
לפני 8 חוד' בערך ואני מרוצה מאד -
איכות שמע ורמקול מטורפתת! נוח מאד, קליטה מעולה , יש הרבה אופציות טובות כמו הקלטת קול/ שיחה בקיצור מושלם! :)

מישהו שמע או ראה או ידע משהו על המכשירים החדשים שיצאו ממש לאחרונה;
G20, או S11, או K11 ?

אני קניתי עכשיו בקורונה טיים V22 PRO
בינתיים, אנ מרוצה מאווווווווד!!!!!
מהקליטה, מהנוחות, הגדרות ברורות. שמיעה הכל!!!!!
מקווה שזה יאריך ימים!

נערך לאחרונה ב:
מעוניינת לקנות מכשיר Q3 כשר.
היכן ניתן למצוא - חנות אמינה וזולה??

אני מחפשת מכשיר חזק שישרוד כמה שובבים בבית
אחותי קנתה לפני כשנה ב500 שח את המכשיר שמוגן מים ונפילות והיתה מרוצה מאד אבל עכשיו היא אומרת שהסוללה נגמרת בשניות,אחרי כמה חד' היתה לה גם בעיה שכל נפילה הפל' נכבה ותיקנו לה
אז עכשיו אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות
כרגע יש לי C2 מאלי' אני מרוצה רק הסוללה אוי הסוללההההה

אז עכשיו אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות
כרגע יש לי C2 מאלי' אני מרוצה רק הסוללה אוי הסוללההההה
תקנו סוללה מקורית וזה יחזיק הרבה זמן.
איך יודעים שזה מקורי ?
הסוללה צריכה להיות שחורה לגמרי עם סמל של נוקייה בצד, ומאחורה כתוב 1000.
יש סוללות שכתוב עליהם מאחורה 1020 מה שאומר שזה לא מקורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה