פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

איפה יש יאנג חדש?? ה-כ-ל מחודש!!!
גם המחודש מחזיקים מעמד יחסית הכי הרבה מכל הטלפונים
יש לי 4 ילדים עם יאנג 2 מהם מחודשים
וכולם מחזיקים מעמד בטווחים של יותר משנה עד 5 שנים!!

גם המחודש מחזיקים מעמד יחסית הכי הרבה מכל הטלפונים
יש לי 4 ילדים עם יאנג 2 מהם מחודשים
וכולם מחזיקים מעמד בטווחים של יותר משנה עד 5 שנים!!
יחידי סגולה.....
מישהי הציעה לי יאנג מחודש שהיה אצלה בשימוש סה"כ חודשיים ב-150 ש"ח והיא קנתה אותו ב-400, אף אחת לא תפסיד כזה סכום אלא אם כן הוא באמת היה על הפנים.
*לקנות מחודש זה סיכון מסוים אבל יש כמה שנופלים על משהו טוב.

זה "כאילו" חדש, תשאלי בכל חנות פלאפונים.
תכלס, זה מכשיר מצוין, אני ממש ממליצה עליו, וגם חפרתי פה בפרוג לפני שקניתי, והיו המוווון המלצות, אבל על המחודש היו המוון תלונות.
כאילו חדש משמעו: מחודש, לא?!

מחודש אמיתי, זה שהוא הגיע לתיקון והוא חודש.

ביטול עסקה רק עובר בדיקה כללית לראות שהוא תקין.

זהו שזה לא מחודש, אלא חדש שהשתמשו בו קצת זמן והיה ביטול עסקה.
אני לא ממש מאמינה לכל הסיפור הזה, אבל תכלס זה מכשירים טובים ממש, מומלץ לגמרי.
איפה אפשר לקנות וכמה עולה???

באיזה אזור בארץ ?
עולה בערך 500 -600.
וואו, זה יקר יחסית לפלא' שהוא לא חדש ממש, אין לי כח לעבור על כל האשכול אז יש מצב שאת כותבת לי עליו פחות או יותר איך הוא??? אשמח מאוד, תודה!!!
*איזור דרום.

וואו, זה יקר יחסית לפלא' שהוא לא חדש ממש, אין לי כח לעבור על כל האשכול אז יש מצב שאת כותבת לי עליו פחות או יותר איך הוא??? אשמח מאוד, תודה!!!
מכשיר חבל"ז, שווה כל שקל.
קודם כל הוא סמסונג ולא איזה סיני דפוק.
שמיעה מעולה וצלולה ממשק נוח ומהיר מאד.
עמיד ממש וחזק.

מכשיר חבל"ז, שווה כל שקל.
קודם כל הוא סמסונג ולא איזה סיני דפוק.
שמיעה מעולה וצלולה ממשק נוח ומהיר מאד.
עמיד ממש וחזק.
את מדברת על כשר או מוכשר, ואיפה אפשר להשיג במחיר הכי זול באזור הדרום????

כשר לגמרי, לא יודעת כלום על מוכשר.
לא יודעת אזור הדרום כלום כלום, סורי, זה בשבילי כמו חו"ל :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
איזה מגזימה, למה מאיפה את???
חוץ מזה איפה כן אפשר להשיג???

סתירה מובנית במשפט...

בשל ועדת הרבנים אין כלום חוץ מGPS מובנה של IGO (בחלק מהגירסאות).
לא וויז לא תפילון ולא תמונות ולא מוזיקה.
יש חותמת והכל על הטלפון ובתוכו...
גירסא מקורית

לדעתי הפלאפון הכשר הכי מומלץ הוא c2 לא מחודש, ואחריו נוקיה 208.
כן הם בהחלט מצוינים, רק שלא ניתן להשיג אותם חדשים ומי שכן יש לו הוא מוכר אותם במחירים ממש גבוהים שזה כבר לא שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה