דרוש מידע פלאפון חדש

• הוסף לסימניות
אולי יהיה למישהו המלצה בשבילי,
עד היום היה לי סי 2 והמכשיר נהרס והבעיה שלי שאני התרגלתי למכשיר הזה בלבד, אבל היום אין מכשירים נורמלים וטובים בשוק,
אז אם בכל אופן יש למישהו המלצה על מכשיר איכותי ובטריה חזקה וארוכה וגם בלוטוס וגם אני מעדיף שיהיה גם מצלמה ונגן אבל לא רדיו, אני מאד אשמח.
הסים שלי של פרטנר
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
בעיקרון פלאפון שיאומי רגיל,
ישנן גרסאות שונות, אתה יכול לבקש גירסא עם נגן ומצלמה...
אני שמעתי כמה וכמה שממש מרוצים ממנו.

• הוסף לסימניות
בעיקרון פלאפון שיאומי רגיל,
ישנן גרסאות שונות, אתה יכול לבקש גירסא עם נגן ומצלמה...
אני שמעתי כמה וכמה שממש מרוצים ממנו.
אל תתקרב למכשיר הזה!!! דפוק ביותר!! מניסיון..

• הוסף לסימניות
היום נדיר מאד מאד למצוא בשוק דבר הנקרא מכשיר טוב.

פלאפון טוב באמת זה רק נוקיה 208 וC2
וכבר כמעט ואין חדשים מהם...
כל השאר בלוף!

• הוסף לסימניות
אכתוב כאן שוב את שנכתב כאן כל יום באשכול אחר....
"אין פלאפון כשר טוב, צריך לנסות להגיע למכשיר שהוא כמה שפחות דפוק, וגם לזה צריך סייעתא דשמיא גדולה"
וזה ממש מעצבן . בסדר אנשים מוכנים לשלם יותר על טלפון בגלל שהוא כשר אבל לפחות שיהיה תמורה לכסף :( לשום עסקן זה לא אכפת אני מניחה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את המכשיר החדש של סאמוויקס, J5?

• הוסף לסימניות
בהקשר שדובר כאן,
אכן פלאפון כשר טוב לא מצוי כמעט,
אך נזכיר שהבקשה כאן לעיל היתה המלצה אודות פלאפון כשר / תומך כשר,
כך שבין האפשרויות של הפלאפונים הכשרים, מה הכי פחות דפוק...
אני מציינת שוב את שכתבתי קודם, בקשר לפלאפון השיאומי,
יהיה אחד שיגיד שהוא נוראי כמו שכתבו כאן,
אך אני אישית מכירה כמה שיש להם פלאפון זה, ומרוצים ממנו בהחלט,
וכפי שביקשו כאן, מדובר ספציפית על דגם: Qin 1s+
ואלו שיש להם אותו ומרוצים, טוענים שאם שמים מגן מסך הוא ממש לא שביר, ואיכותי יחסית.
אך אחרי הכל, וגם לפני,
זה באמת צורך
סייעתא דשמיא גדולה"

בהצלחה, בכל פלאפון שתקנה.

• הוסף לסימניות
שוב מי שיודע איך משיגים בטריה חזקה נשמח לדעת
יש בטריה גרמנית שזה מחזיק בערך פי 3 מבטריה רגילה זה בטריה ממש חזקה זה עולה בסביבות ה 100 ש"ח אבל זה יחסית שווה זה נותן עבודה אני קניתי בחיימק'ה בגן ורשה צמוד לכללית ועלה לי 80 ש"ח עם אחריות ל3 חודשים אני משתמש בזזה כבר כמעט חצי שנה ואני נהנה כל רגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כולנו רוצים פלאפון כשר שעולה 700 שקל ומחזיק 5 שנים. (ולא, נגיד, חצי שנה).

לצערי, אין סיכוי שהרב
@קבר רחל ושות' יצליח.
כל השורות הבאות על דעתי בבלד, ללא אינטרסים, ובלי ידע מיוחד בתחום. אוקיי?

אין לי ספק שהיבואנים הכשרים ושות' עושים כל מאמץ לייצר דברים טובים - בהצלחה חלקית.

אין שום היתכנות כלכלית שסמסונג תייצר היום 2026 מכשיר ייעודי עבור קבוצת אוכלוסיה של 100,000 איש.
להערכתי הסיבה שפעם כן היה, בגלל שחברות הסלולר עצמן (סלקום ושאר הגנבים) פנו לסמסונג וביקשו מכשיר כזה.
זה משהו אחר, נכון? חברה שעובדת איתך וקונה ממך מאות אלפי מכשירים בשנה - זה היה מצב דאז, אני אותה כלקוח, היינו קונים מכשיר סלולר *רק* דרך סלקום/אורנג'/פלאפון. זה נתן להם כוח מיקוח. ברור שהיה לשלושת הנ"ל מילה וחצי אצל סמסונג.

הלאה;
ואת סמסונג עניין לבנות מכשיר כזה כי המאמץ היה קטנטן. הם מכרו אז כל הזמן מכשירים דומים - לכן עשו כמה שינויים; הטביעו חותמת וזהו.

אבל היום, סמסונג למשל עסוקה עם סמארטפונים, אין לה עניין לקחת פלח שוק מצומצם של מכשיר "טיפש" עם מערכת הפעלה "טיפשה", ואז לעשות אותו עוד יותר טיפש - בלי מצלמה ונגן וכו'.
ועוד למה? כי איש עסקים מרשים מאוד מישראל אומר שיקנה 100,000 כאלו? נגיד.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה