פלאפון טאצ' כשר

• הוסף לסימניות
על מה אתם ממליצים מנסיון של איזה חברה?

• הוסף לסימניות
יש פלאפון טאצ' חדש? אני חושבת שכולם מחודשים.

• הוסף לסימניות
אני לא ממליצה בשום פנים ואופן על טאצ' של סלקום...יש לי אותו באמת תקופה ארוכה כבר.
אבל בזמן האחרון אנשים לא שומעים מה שאני מדברת ורק עם אוזניות זה עוד בחסד...
ועוד דבר תמיד לא שמעו משהו,תמיד היה צריך לחזור כמה פעמים או מה שזה לא יהיה.
בקיצור,טלפון מעצבן!

• הוסף לסימניות
אף אני למדתי מנסיונם של אחרים ולא קניתי טאצ'!! הוא ממש נכנס ל"מוסך" לעיתים קרובות.
נוקיה C2 (הכשר) מעולה. מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
אצלי הטאץ' התקלקל סתם כך ואני צריך ללחוץ על כל דבר סנטימטר מתחת למה שרואים ולפעמים בכלל הוא לא עובד לכמה זמן
עדיף בהחלט מכשיר עם מקשים!

• הוסף לסימניות
המילה 'טאץ' והמילה 'כשר' מאז ומתמיד היו מסוכסכים עד כלות הנפש...

אם רק הייתם יודעים כמה החברות המובילות בשוק הסמארטפונים משקיעים עבור מסך המגע שלהם,
הייתם מיד מבינים שכשזה מגיע לקומה הכשרה, המגע/טאץ' נהפך לסמרטוט..

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
איך הE3300 הכשר של סמסונג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיש;1102529:
קופצת על האשכול,
איך הE3300 הכשר של סמסונג?

דבר ראשון, [את מי שזה מעניין]-המכשיר הזה לא כשר עם הכשר של 'וועדת הרבנים לענייני תקשורת' אלא הוא כשר..

דבר שני, הוא סתם יקר בהרבה מה-E1200, והוא מצויין מאוד, ואין שום צורך להוסיף את ההפרש בינהם.

• הוסף לסימניות
רק לא טאצ'' של סמסונג!!! הוא נורא, לא שומעים בו כלום,
נראה לי שכל מי שקנה אותו מתלונן על אותו בעיה אם היינו מגבשים קבוצה ותובעים את סלקום יכולנו להרוויח........

• הוסף לסימניות
אצלנו המכשיר טאצ' של סלקום בשימוש יומי כבר 3 שנים ולא היה לנו איתו שום בעיות

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר טאצ' של סלקום- מרוצה
לא בשמיים וגם לא בארץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1102287:
אף אני למדתי מנסיונם של אחרים ולא קניתי טאצ'!! הוא ממש נכנס ל"מוסך" לעיתים קרובות.
נוקיה C2 (הכשר) מעולה. מרוצה מאוד.

אבל יש לו חסרון אחד, שמי שמדבר/ת הרבה, הבטריה שלו לא מתאימה לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה