דרוש מידע פלאפון יאנג

• הוסף לסימניות
משהו אמר לי שהפלאפונים עם המכסה הכחול הם מביטול עסקה
והלבן הוא מחודש
האם זה נכון?????

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי פלאפון מביטול עסקה כבר כמעט שנתיים
ואני לא יחליף אותו בשום מחיר!
(אחרי שהיה לי את אותו דגם 4 שנים...)

• הוסף לסימניות
משהי יודעת אם זה כל הכהים הם מבטול עסקה או שזה שטויות החלוקה של הצבעים?

• הוסף לסימניות
באמת הכחול הוא ביטול עסקה?
משהי יודעת אם זה כל הכהים הם מבטול עסקה או שזה שטויות החלוקה של הצבעים?
תכלס, הכלל בזה הוא לקנות אצל מוכר אמין שאז אתם יודעים שאם הוא אמר ביטול עסקה אז זה באמת ביטול עסקה, כי יש בזה המון רמאות.
אם זה באמת באמת ביטול עסקה זה פלאפון מצוין ממש, שווה כל שקל, ואם לא אז....:(:(, וגם אם המוכר אמר שזה ביטול עסקה, אם זה לא באמת ככה, אז עדיין....;););):(:(:(

• הוסף לסימניות
לי יש לבן וממש ממש לא מרוצה, כמה סוללות שלא החלפתי הסוללה נגמרת תוך יום. (ואני כמעט לא משתמשת בו)

• הוסף לסימניות
יש לי כזה פלאפון שהמוכר אמר לי שהוא מביטול עיסקא,
(שילמתי עליו המון...)
ואני ממש לא מרוצה ממנו!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה זה ביטל עסקא
ביטול עסקה זה פלאפון שנמכר והוחזר תוך 14 יום.
כך לטענת המוכרים המשווקים שלו.
אבל תכלס זה לא באמת משנה, מה שחשוב זה עוד פעם ועוד פעם אני מדגיש, לא לקנות אצל חאפר, אלא רק בחנות אמינה ומוכרת, ( כי בחנות לא אמינות הביטול עסקה הוא גם לא אמין שזה באמת כך ולא משהו מחודש, והמחודשים הם גרועים מאד) ושם יש ביטול עסקה מעולה במחירים של 500 עד 550 וזה מכשיר מעולה ואיכותי מומלץ בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה