פלאפון כשר במסלול זול בארץ

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפש מסלול זול לפלאפון כשר. היום כל החברות נותנות שיחות ללא הגבלה, אך גובות מחיר יקר של 60-70 ש"ח. אני מחפש מסלול שאמנם מוגבל בדקות, אך במחיר הגיוני וסביר.
אשמח לשמוע ממי שמכיר מסלול כזה, או שיש לו מסלול כזה והוא מעונין להעבירו.

• הוסף לסימניות
לגעת בנקודה - תודה, אך המסלול כבר לא רלוונטי ממזמן. היום מדברים שם על מחירים של 70 ש"ח ומעלה וגם זה מוגבל לשנה. תודה.

• הוסף לסימניות
יש איזה קו מידע של כל המסלולים וכו'
0548497364

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1059573:
יש איזה קו מידע של כל המסלולים וכו'
0548497364

תודה. התקשרתי ולמעשה אין שום מסלול זול עם מספר דקות מוגבל.
הדבר היחיד שיש הוא מסלול ב-23 ש"ח דמי מנוי, 20 אג' לכשר, 40 אג' לטרף.
למעשה זה מאד לא משתלם, שיוצא שדי שנדבר 300 דק' לכשרים כדי שנגיע לסכום בו ניתן לקבל שיחות ללא הגבלה... [כ- 70 ש"ח].
בכל אופן אשמח לקנות פלאפון עם מסלול זול ממי שקנה בעבר.

• הוסף לסימניות
מירס פירסמו על 1800 דקות ב-51 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1059796:
מירס פירסמו על 1800 דקות ב-51 ש"ח

תודה. אכן כך, אך עם כל מיני תוספות שאיתן אתה מגיע ליותר מ-70 ש"ח... כגון שהדקות אינן כוללות תקשורת לטרפים רק לכשרים, ועוד דברים שהופכים את המסלול ללא כדאי, חוצה'למייעשה שמירס ידועה באיכות הקו והפריסה הארצית הלקויה שלה.
לסיכום - לא מומלץ.
אשמח לשמוע רעיונות או מישהו שמוכן למכור קו קיים.

• הוסף לסימניות
חוצה'למייעשה שמירס ידועה באיכות הקו והפריסה הארצית הלקויה שלה.
לסיכום - לא מומלץ.
אשמח לשמוע רעיונות או מישהו שמוכן למכור קו קיים.

זה ממש לא נכון לומר שלמירס יש איכות לקויה
אני כלקוח של מירס כמעט שנתיים מרוצה מאוד מהקליטה שלהם, זה פשוט סטיגמה שנשארה להם משנים אפילות

• הוסף לסימניות
טבעות צודקת! אני הייתי במירס וניידתי לפלאפון וחזרתי למירס, היום האיכות שלהם עלתה מאוד ואין לי בכלל בעיות בקליטה, מצו"ב הפרסומת שפירסמו אתמול בו הם כותבים שזה חבילה כולל מכשיר

קבצים מצורפים

• מירס.pdf
    KB 233.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אולי אצליח להעביר לך את הקו שלי מפלאפון 20 ש''ח לחודש צרי איתי קשר למייל

• הוסף לסימניות
בנוגע לקליטה הלקויה של מירס - כך נמסר לי ע"י נציג שלהם שיש להם מקומות שהקליטה עדיין גרועה, לדוגמא במודיעין עלית, ויש מקומות שהקליטה אכן השתפרה.

• הוסף לסימניות
לגבי קניה ובירורים לגבי מירס ניתן לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
לפני תקופה קצרה קרוב משפחתי עשה תוכנית של 30 ש"ח בפלאפון שכולל 100 דק' וכל דק' נוספת 20 אג'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה