סלולר פלאפון כשר יכול לעבוד בחול?

• הוסף לסימניות
האם יש כזו אפשרות?
שאנשים מהארץ יתקשרו למספר הרגיל- הכשר ואני יוכל לענות בחול?
והפוך, שאני יוכל להתקשר לארץ, ולאנשים יופיע שאני מתקשרת מהמספר הרגיל שלי?
ודרך איזו חברה אני יכולה לעשות את זה?
אשמח לעזרה
(אם זה משנה, הפלאפון הוא C2 שהוזמן מעלי אקספרס..)

• הוסף לסימניות
וודאי שאפשר
אני כבר כמה פעמיים עשיתי דרך golan
עד עכשיו היה אפשרות של כמות הזויה של דקות
לא יודעת למה לאחרונה הם הורידו
יש עכשיו 100 דקות 300 דקות וכו
יש להם אחלה שרות
מידי פעם מתקשרים לעדכן כמה נשאר
זה לא עולה כסף לשום צד...
בעיקרון זה אפשרי על כל הפלאפונים

• הוסף לסימניות
האם יש כזו אפשרות?
אשמח לעזרה
זה אפשרי גם אם לא תעשו שום חבילה תוכלו להתקשר רק המחיר בחברות מסויימות הוא 25 ש"ח לדקה גם לשיחה נכנסת גם ליוצאת
אפשר לעשות חבילה דרך חברת הסלולר ביותר זול

• הוסף לסימניות
האם יש כזו אפשרות?
אשמח לעזרה
יש אופציות יותר זולות לשימור המספר יש סימים בינלאומיים שאפשר לקבל מספר ישראלי ואז אפשר לעשות ניוד שיחות למספר הזה זה יעזור לשיחות נכנסות דהיינו שמי שיתקשר למספר שלכם זה יגיע אליכם אבל כשאתם תתקשרו יראו מספר אחר

• הוסף לסימניות
יש אופציות יותר זולות לשימור המספר יש סימים בינלאומיים שאפשר לקבל מספר ישראלי ואז אפשר לעשות ניוד שיחות למספר הזה זה יעזור לשיחות נכנסות דהיינו שמי שיתקשר למספר שלכם זה יגיע אליכם אבל כשאתם תתקשרו יראו מספר אחר
זה לא טוב לי,
תודה

• הוסף לסימניות
לכאלה שאני אומרת שאני בחו"ל הם לא מאמינים
כי זה צורת התקשרות רגילה לכל דבר

• הוסף לסימניות
אפשר ברמי לוי לקנות חבילות לחו"ל
סלקום לדוגמא זה ממש יקר שם מסלולים כאלה
עם מספר רגיל לחלוטין
א"א לדעת שאת בחו"ל

• הוסף לסימניות
כן מנסיון של לפני חודש (עם חברת רמי לוי)
תצרי קשר עם החברה שלך
או תנסי לבדוק באתר שלהם

• הוסף לסימניות
עובד מצוין
כל מכשיר
עשיתי כמה הפעמיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה