אשריכם ישראלהיי,
אני מאוד רוצה להחליף את הטלפון הלא כשר שלי בכשר,
אשמח אם יש כאן כאלו שעשו את זה ומוכנים לספר איך עבר עליהם התהליך,
ואיך הסתדרתם עם החוסר זמינות הקבועה...
ועוד...
תודה מראש!!
זה המטרה שלי,קצת קשה בהתחלה
אבל שווה זה איכות חיים
כל הכבוד!היי,
אני מאוד רוצה להחליף את הטלפון הלא כשר שלי בכשר,
אשמח אם יש כאן כאלו שעשו את זה ומוכנים לספר איך עבר עליהם התהליך,
ואיך הסתדרתם עם החוסר זמינות הקבועה...
ועוד...
תודה מראש!!
זה הפחד שלי מה אני יעשה בלי הטלפון,היי , ואשרייך
אני עברתי מלא כשר לכשר
ועשיתי בהדרגה
קודם הכנסתי כשר הביתה , יחד עם השני
לאט לאט התחלתי להעביר מספרים לכשר ולדבר בטלפון רק ממנו
עד שאחרי כמה שבועות ניתקתי לגמרי (והכנסתי נטפרי למחשב בבית , אני מאוד מחוברת לדיגיטל ומה שאפשר לעשות דיגיטלי ופשוט -אעדיף..)
הייתי צריכה למלא את החסר , אז אני שומעת עד היום פודקאסטים וכאלו
לפעמים זה מתסכל ,בהחלט ...
אבל זה שווה את זה
אני גם ממליץ להתחיל בהדרגה, כל זמן שהמטרה הסופית מול העיניים.לעת עתה אחרי התיעצות החלטתי שאני בעז"ה יחליף בהדרגה,
ובינתיים להוסיף סינון לפלא',
אשמח להמלצות על רימון/ נתיב על פלאפון מה יותר נוח,
או על סינונים פחות מוכרים...
יש לי רימון במחשב אבל נראה לי זה שונה בפלאפונים.
ואם אפשר בבקשה בלי הטפה / מוסר עד כמה זה גרוע טלפון לא מסונן אני לצערי יודעת טוב מאוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים