דרוש מידע פלאפון לעקרת הבית

• הוסף לסימניות
כל כמה זמן אשה מחליפה פלאפון?, בעלי קצת מקפיד עלי על כמות הפלאפונים שאני צורכת. בערך אחת לשנה.
זה לא נופל למים, אבל עובר בין למעלה מעשר זוגות ידים, אז אחד הרמקול(?) הלך, ולא שומעים כשמתקשרים אלי,
פעם נפל מקום הטעינה, והחנות טוענת שאינה יכולה לתקן,(תוך שנה, באחריות...) אחד נעלם, וגם בנקיונות פסח לא מצאנוהו.
אני רוצה לדעת אם אני ממש לא בסדר, או שזה נורמלי לאשה. שהפלאפון לא רק בכיס החולצה/מכנסים, ומדברת הרבה.

טוב, עכשיו אני צריכה פלאפון ולא רוצה להשקיע המון. האם יש למישהו שם של חנות שמביאה הביתה בכל הארץ?

תודה על ההקשבה, מחכה לעידוד

• הוסף לסימניות
נורמלי שאשה מחליפה בתדירות גבוהה יותר מגבר, לא יודעת להגיד מה התדירות הנורמלית אבל לא הייתי מתעכבת על זה כרגע.
ממליצה לכם לרכוש עוד קו לבית שהילדים ישתמשו רק בו וכן לקנות את הפלאפונים הכי פשוטים, מה שנקרא- 'סמסונג אבריכים' הם הכי חזקים...
(שרדו נפילה של 8 קומות, צלילה ב'בריכות' שונות וכו'..)

• הוסף לסימניות
אחת לשנה? הלוואי עלי.
פעם אחת התרטב (הנחתי על השיש)
פעם נוספת, אחד מהחבורה כאן 'קילף' את כל המקשים.
פעם שלישית, תוך כדי מריבה הוא שימש כנשק חם והוטח על הקיר. המסך הלך.
פעם רביעית, השמע נחלש לא ברור למה
ועוד כמה שאני לא זוכרת...
(גילוי נאות: אני אמא לחבורת בנים תוססת עם ילד מיוחד בינהם... ככה שאני לא יודעת אם בכל בית זה הנורמה)

ולגבי פלאפון חדש- קנינו c2. בעלי קורא לו לגו. צריך רמקול? יש לנו ליד הבית חנות עם מעבדת תיקונים מחליף לי תוך 5 דקות.
צריך מסך? אותו דבר.

(יותר מזה, באחד הפעמים שהחלפנו גם סים בעל החנות שמר אצלו את הסים הישן וככה מידי פעם כשמתחשק למישהו למחוק את האנשי קשר יש לי אצלו גיבוי. האמת שזה לא קורה הרבה. יותר כשהיה למידה מרחוק אז היתה סיבה לגיטימית להתעסק בפלאפון)

• הוסף לסימניות
אם ירגיע אותו שאצלי המצב קשה יותר - תקופה ארוכה החלפתי אחת לשלושה חודשים עד חצי שנה, וכל פעם השקעתי במכשיר הכי יקר בתקווה שהוא זה שישרוד אותי, ללא הצלחה...
עברתי לפשוטים יותר (לא הכי פשוטים, בכל זאת הפלאפון אמור להיות גם נוח לשימוש...), ומשך הזמן התחיל לעלות בהתאמה, כרגע כבר כמעט שנה עם אותו מכשיר טפו טפו, הישג עצום אצלי.

• הוסף לסימניות
נכון שגבר שורד עם טלפון הרבה שנים
אבל באופן כללי לאשה זה נדירררר
ושנה זה הרבה אצל רוב הנשים
מה שבאמת אבסורד שאין להשיג מכשירים זולים נורמליים כך יוצא שמשלמים כמה מאות ובקושי נהנים

• הוסף לסימניות
אם ירגיע אותו שאצלי המצב קשה יותר - תקופה ארוכה החלפתי אחת לשלושה חודשים עד חצי שנה, וכל פעם השקעתי במכשיר הכי יקר בתקווה שהוא זה שישרוד אותי, ללא הצלחה...
עברתי לפשוטים יותר (לא הכי פשוטים, בכל זאת הפלאפון אמור להיות גם נוח לשימוש...), ומשך הזמן התחיל לעלות בהתאמה, כרגע כבר כמעט שנה עם אותו מכשיר טפו טפו, הישג עצום אצלי.
איזה פלאפון זה?

• הוסף לסימניות
תקנו נוקיה 800 מוגן מים וחסין תאונות אפילו קשות
לגבי היעלמות - אין עוד פתרון .
יש לי אותו
הוא באמת חזק
בינתיים עדין לא שנה אבל בהחלט נפל מקומה שניה ועלה הביתה בריא ושלם
מה שכן ההתנהלות איתו לא משהו
אבל אולי לא לכל אחד יפריע.

• הוסף לסימניות
תקנו נוקיה 800 מוגן מים וחסין תאונות אפילו קשות
לגבי היעלמות - אין עוד פתרון .
לא הייתי אומרת שזה חסין תאונות אפילו קשות...
הבן שלי עוד לפני גיל 3 הצליח כבר לפצח אותו ואת המסך
המכשיר אמנם תוקן (היה די מסובך) אבל השאיר אחריו את התואר חסין מתאונות ומוגן מים (הוא כבר לא מוגן מים)

ולא ממליצה עליו בכלל. המקשים שלו מעצבנים נורא. מהירות התגובה שלו איטית ואי אפשר לחפש תוך כדי שיחה מס' טלפון של מישהו אחר, או לשמור מספר חדש.

והערה חשובה: הבן שלי לא מופרע :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחת לשנה? הלוואי עלי.
פעם אחת התרטב (הנחתי על השיש)
פעם נוספת, אחד מהחבורה כאן 'קילף' את כל המקשים.
פעם שלישית, תוך כדי מריבה הוא שימש כנשק חם והוטח על הקיר. המסך הלך.
פעם רביעית, השמע נחלש לא ברור למה
ועוד כמה שאני לא זוכרת...
(גילוי נאות: אני אמא לחבורת בנים תוססת עם ילד מיוחד בינהם... ככה שאני לא יודעת אם בכל בית זה הנורמה)

ולגבי פלאפון חדש- קנינו c2. בעלי קורא לו לגו. צריך רמקול? יש לנו ליד הבית חנות עם מעבדת תיקונים מחליף לי תוך 5 דקות.
צריך מסך? אותו דבר.

(יותר מזה, באחד הפעמים שהחלפנו גם סים בעל החנות שמר אצלו את הסים הישן וככה מידי פעם כשמתחשק למישהו למחוק את האנשי קשר יש לי אצלו גיבוי. האמת שזה לא קורה הרבה. יותר כשהיה למידה מרחוק אז היתה סיבה לגיטימית להתעסק בפלאפון)
אגב, כדאי לעשות גיבוי לכל הטלפון במחשב
פשוט וקל..

• הוסף לסימניות
הי, חשבתי שאני היחידה שגורמת בעיות לפלאפונים שלי.
גם לי פלאפון שהחזיק שנה - היה נקרא הישג עצום.
אבל עכשיו כבר כמה שנים שיש לי את K35. נראה לי שכבר חלפו 3 שנים מאז שהוא נקנה.
שרד נפילה של 3 קומות ואפילו לא נכבה...
זה פלאפון שמשמש גם את הילדים (אין קו טלפון בבית)
בקיצור, מאד מומלץ.

• הוסף לסימניות
אחרי אין ספור החלפות, ותיקונים וצלילות לקערות השטיפה וכו' וכו' רעיונות כיד הנשים הטובה עליהן,
קנינו K35, אמנם אחרי שנה!!!! נהרס, אבל בלי עין הרע שימשיך כך.

פעם זה היה כמעט מנוי חודשי
תמיד אמרתי שלגבר עולה 19 שקל לחודש הטלפון
לאשה 479
19 עלות מסלול - 60 עלות חריגות שיחה
ו400 מכשיר חדש.
עכשיו ברוך השם הכל כשורה.

• הוסף לסימניות
פיתרון חינמי.
יש היום כמה מוכרים של פלפונים שבניודים של 2 קוים מקבלים חינם איזשהו מכשיר,
וניוד גם ככה עושים אחרי כשנה כשנגמר החבילה

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לחברי הגברים...., אם הייתם נותנים את הפלאפון שלכם לילדים לשמוע את כל קווי הבית ספר, טלמסרים של אנחנו וצאצאינו ושל שאר ירקות, חברים וחברות, ווטסאפים משפחתיים ושאינם וכו' וכו', אז היה לכם איזה שהיא זכות טענה.
אבל בינינו, אנחנו לא באמת מוכנים לשחרר את הטלפון לידיים זרות ליותר מידי זמן, וגם אם הזרות ממש לא זרות...., טלפון נמצא בכיס אצלי. נקודה.
מי שנותן את הטלפון בשמחה ובמסירות זה הנשים שלנו, הם אלו שנותנות בלי גבול ובלי בעיה לכל מטרה חשובה ושטותית, בודדה וחברותית.
אתם יודעים מה, תעשו מחקר, תתקשרו לאשה בשעות אחה"צ, מי עונה? הילדים
תתקשרו לגבר בשעות אחה"צ, מי עונה? אף אחד, הוא ישן...;):sleep:.
אז בואו ונחזיק טובה לנשותינו ונקנה להם פלאפונים בלי להניד עפעף ואף...

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לחברי הגברים...., אם הייתם נותנים את הפלאפון שלכם לילדים לשמוע את כל קווי הבית ספר, טלמסרים של אנחנו וצאצאינו ושל שאר ירקות, חברים וחברות, ווטסאפים משפחתיים ושאינם וכו' וכו', אז היה לכם איזה שהיא זכות טענה.
אבל בינינו, אנחנו לא באמת מוכנים לשחרר את הטלפון לידיים זרות ליותר מידי זמן, וגם אם הזרות ממש לא זרות...., טלפון נמצא בכיס אצלי. נקודה.
מי שנותן את הטלפון בשמחה ובמסירות זה הנשים שלנו, הם אלו שנותנות בלי גבול ובלי בעיה לכל מטרה חשובה ושטותית, בודדה וחברותית.
אתם יודעים מה, תעשו מחקר, תתקשרו לאשה בשעות אחה"צ, מי עונה? הילדים
תתקשרו לגבר בשעות אחה"צ, מי עונה? אף אחד, הוא ישן...;):sleep:.
אז בואו ונחזיק טובה לנשותינו ונקנה להם פלאפונים בלי להניד עפעף ואף...
אצלנו יש קו לאבא - יש קו לאמא - יש קו לילדים הגדולים לכל אחד באופן אישי - ויש קו לכלל הילדים הקטנים.
ועדין הטלפון של אמא הוא כמו חדר ההורים, תמיד הילדים אוהבים לדבר איתו :)

ואגב, אחר הצהרים האבא ישן, והאמא?
הילדים עונים - אמא ישנה, למי לחזור...... :)

• הוסף לסימניות
גם זה שלגבר יש תמיד כיס איפה לשים את הפלפון
ואיפה אנחנו שמות את זה????
(אותו דבר גם עם מפתחות....)
וואלה, לגמרי
אבל זה לא הסיבה העיקרית, כי גם להרבה נשים יש כיסים למיניהם..

• הוסף לסימניות
נוקיה 208 (אם עדיין נמכר היום), ממליצה מאוד.
שורד התעללות, לעיתים קשה, של בן שנה ושמונה (הטחות קבועות ברצפה, הוא אוהב לראות שהסוללה מתפרקת o_O), ובלי עין הרע המכשיר שורד יופי.

אמנם לאחרונה התחיל קצת לזייף וכנראה שאחליף בקרוב,
אבל זה רק בגלל שהוא ממש זקן (נדמה לי בערך בן 8).

באופן כללי המכשירים של נוקיה חזקים מאוד ומומלצים.

• הוסף לסימניות
נוקיה 208 (אם עדיין נמכר היום), ממליצה מאוד.
שורד התעללות, לעיתים קשה, של בן שנה ושמונה (הטחות קבועות ברצפה, הוא אוהב לראות שהסוללה מתפרקת o_O), ובלי עין הרע המכשיר שורד יופי.

אמנם לאחרונה התחיל קצת לזייף וכנראה שאחליף בקרוב,
אבל זה רק בגלל שהוא ממש זקן (נדמה לי בערך בן 8).

באופן כללי המכשירים של נוקיה חזקים מאוד ומומלצים.
נוקיה הישנים...
208 וC2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה