פלאפון מסונן לצרכי עבודה - איזה כדאי?

• הוסף לסימניות
אשתי התחילה לעבוד מורה בביה"ס ממלכתי וצריכה טלפון עם וואטאספ וג'ימייל וכדומה. לא צריך דפדפן.
הסתכלתי כאן ולא מצאתי מענה.
קיבלנו מכשיר שיואמי F21 עם כושר פליי, אבל הוא קטן מידי ומסובך להתעסק איתו.

מה כדאי לרכוש לה? אם אפשר לא טלפון ענק שלא יהיה מראית העין.
האם וואטסאפ עובד עם סינון תמונות פרופיל? זה משמש רק את האישה, ואולי אין לה צורך בכזה סינון.

מה מומלץ? יש מלא מכשירים עם מלא סינונים, איני יודע מה מתאים ומה כדאי, ואני לא רוצה לקנות סתם שלא יהיה חסימה גבוהה מידי, ומצד שני חסימה שלא עושה עבודה.

תקציב עד 1000 שקלים בערך. תודה רבה לכל מי שיודע

• הוסף לסימניות
אשתי התחילה לעבוד מורה בביה"ס ממלכתי וצריכה טלפון עם וואטאספ וג'ימייל וכדומה. לא צריך דפדפן.
הסתכלתי כאן ולא מצאתי מענה.
קיבלנו מכשיר שיואמי F21 עם כושר פליי, אבל הוא קטן מידי ומסובך להתעסק איתו.

מה כדאי לרכוש לה? אם אפשר לא טלפון ענק שלא יהיה מראית העין.
האם וואטסאפ עובד עם סינון תמונות פרופיל? זה משמש רק את האישה, ואולי אין לה צורך בכזה סינון.

מה מומלץ? יש מלא מכשירים עם מלא סינונים, איני יודע מה מתאים ומה כדאי, ואני לא רוצה לקנות סתם שלא יהיה חסימה גבוהה מידי, ומצד שני חסימה שלא עושה עבודה.

תקציב עד 1000 שקלים בערך. תודה רבה לכל מי שיודע
יש עניין דווקא בטלפון או שניתן גם במחשב עם וואצאפ ווב?
אם החלטתם ללכת על מחשב, אפילו נטפרי במקרים כמו שלכם מאשרים התקנת וואצ.

• הוסף לסימניות
הדרן הכי טובים בסינון
אני לא יודעת לגבי מחיר ושירות

• הוסף לסימניות
מכשיר חכם של הדרן, אני הכי הסתדרתי אותם.
איו דפדפן, רק כמה דברים ממשלתיים (אפשר להוריד כרום רק אחרי שיש אישור שאתם עם מנוי לנטפרי או לסייפטק),
וואצפ מצריך אישור פרטני עם דיין מהבית דין שמתקשר לדבר עם האדם.
לדעתי הכי חסום טכנית יחסית לאחרים.

מאוד מרוצה, יותר ממכשיר אחד.

• הוסף לסימניות
יש עניין דווקא בטלפון או שניתן גם במחשב עם וואצאפ ווב?
אם החלטתם ללכת על מחשב, אפילו נטפרי במקרים כמו שלכם מאשרים התקנת וואצ.
יש לנו בבית מחשב עם אינטרנט של נטפרי, ו-ואטאספ חסום בו. וגם אם יש אפשרות איני מעוניין שיהיה במחשב דבר כזה. זה רק לאשה לשימוש העבודה.

• הוסף לסימניות
מכשיר חכם של הדרן, אני הכי הסתדרתי אותם.
איו דפדפן, רק כמה דברים ממשלתיים

הדרן הכי טובים בסינון
אני לא יודעת לגבי מחיר ושירות
איזה אפליציות אפשר להוריד?
האם הדיין יאשר וואטספ לאשתי בשביל העבודה שלה? אם לא, חבל לי על הזמן.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה ההבדל בין טאבלט לטלפון נוסף?
[אם יש טלפון נוסף הוא משמש רק לעבודה, ובבית משתמשים בטלפון הכשר השני, ואין גישה לילדים לטלפון המסונן]

האם דרך הטאבלט אפשר לחייג שיחות או שהוא עובד דווקא על סים דאטא?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה ההבדל בין טאבלט לטלפון נוסף?
[אם יש טלפון נוסף הוא משמש רק לעבודה, ובבית משתמשים בטלפון הכשר השני, ואין גישה לילדים לטלפון המסונן]

האם דרך הטאבלט אפשר לחייג שיחות או שהוא עובד דווקא על סים דאטא?
כבר למעלה מ20 שנה שעוסקים בתחום השמאדטפונים חוקרים את הנושא
וזו אחת המסקנות שאם יש אפשרות ואין ברירה אז טאבלט יותר ברור לילדים שזה כלי עבודה
לעומת סמארטפון שמשייך את ההורים אואטמטית לקהילת בעלי הסמארטפון לכל דבר
מהנסיון שלי הקטן בסביבה הקרובה אלי
כל אלו שזלזלו בתקנות האלו הילדים שלהם הלכו צעד הלאה וחלקם עם סמארטפונים לא מוגנים בכלל,

• הוסף לסימניות
כבר למעלה מ20 שנה שעוסקים בתחום השמאדטפונים חוקרים את הנושא
וזו אחת המסקנות שאם יש אפשרות ואין ברירה אז טאבלט יותר ברור לילדים שזה כלי עבודה
לעומת סמארטפון שמשייך את ההורים אואטמטית לקהילת בעלי הסמארטפון לכל דבר
מהנסיון שלי הקטן בסביבה הקרובה אלי
כל אלו שזלזלו בתקנות האלו הילדים שלהם הלכו צעד הלאה וחלקם עם סמארטפונים לא מוגנים בכלל,
מובן. יישר כח. השאלה היא, האם אפשר לחייג דרך טאבלאט?
ועוד, הוואטספ אמור להיות בשימוש בזמן שאשתי בבית הספר. אז ככה שפיתרון לשים על מחשב, לא שייך.
היא לא תקח מחשב לעבודה בשביל וואטספ.

האם יש למישהו עוד פתרונות או רעיונות? תודה רבה למי שהשיב עד כה

• הוסף לסימניות
ועוד, הוואטספ אמור להיות בשימוש בזמן שאשתי בבית הספר. אז ככה שפיתרון לשים על מחשב, לא שייך.

אפשר לחייג דרך טאבלט, זה רק הגודל.

• הוסף לסימניות
נתיב, אם מבקשים חסימה של דפדפן, סטטוסים וכו' הם חוסמים הכל ומשאירים מה שצריך.
בכל אופן, מניסיון אישי וניסיון לחזור אחורה :( - מרשה לעצמי להגיד שאולי תשקלו שוב נזק מול תועלת, אחרי שמתחילים גם אם זה בשביל כלום, ולא ליד הילדים, ורק לאשה וכו, אין כמעט סיכוי שעוד שנה שנתיים לא תסתכלו אחורה ותראו שאתם די רחוקים מהמקום השמור שהתחלתם איתו.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות

למה לחייג דרך טאבלט?
בשביל זה יש את הטלפון שהיה עד היום
וברור שעדיף מבחינה תורנית טאבלט
וכך הורו הרבה
במיוחד שתה מספר שאתם ברמה גבוה ועל המחשב בבית יש נטפרי
הרבה התחילו משיומי חצי טאצ והיום הם עם ללא הגנה כלל
טאבלט זה גדר וזה גם מדגיש שלא החליפה טלפון ודוק

• הוסף לסימניות
נתיב, אם מבקשים חסימה של דפדפן, סטטוסים וכו' הם חוסמים הכל ומשאירים מה שצריך.
בכל אופן, מניסיון אישי וניסיון לחזור אחורה :( - מרשה לעצמי להגיד שאולי תשקלו שוב נזק מול תועלת, אחרי שמתחילים גם אם זה בשביל כלום, ולא ליד הילדים, ורק לאשה וכו, אין כמעט סיכוי שעוד שנה שנתיים לא תסתכלו אחורה ותראו שאתם די רחוקים מהמקום השמור שהתחלתם איתו.
בהצלחה רבה!
ברור, מה השאלה בכלל. הלוואי ואשתי לא הייתה צריכה טלפון כזה. אבל מה לעשות שהיא עובדת בבית ספר עם ילדים מיוחדים וככה דורשים ממנה... צריך לראות את זה בתור שליחות ולעשות את המקסימום שזה יהיה באמת רק לעבודה.
בוודאי שאני לא מרמה את עצמי ואני אשתמש בזה לוייז אם אני יסע לצפון מתישהו, אבל זה דבר עראי.
העיקר שאני רוצה שביום יום, המכשיר יושב למעלה בספרייה ומשתמשים בטלפון הכשר.

כל המצב הבדיעבד הזה מראה, כמה אנחנו בגלות, וצריכים דחוף מלכות שמים. שנזכה בקרוב

• הוסף לסימניות
באותה הסירה,
השתמשנו בטאבלאט הדרן והיה מעולה, וגם שימש כחלוקה מול הילדים, שזה כלי עבודה נטו,
היום לאחר שהטאבלאט נשבר משתמשים בשיומי חצי טאצ שמותקן עליו רק מייל ווצאפ, עושה את העבודה, וללא תשלום חודשי על סינון אבל אם יש בבית ילדים שיכולים לשחק בהגדרות וכו, אין תחליף ממכשיר מסונן מוקשח כמו הדרן ועסקן וכו

• הוסף לסימניות
ברור, מה השאלה בכלל. הלוואי ואשתי לא הייתה צריכה טלפון כזה. אבל מה לעשות שהיא עובדת בבית ספר עם ילדים מיוחדים וככה דורשים ממנה... צריך לראות את זה בתור שליחות ולעשות את המקסימום שזה יהיה באמת רק לעבודה.
בוודאי שאני לא מרמה את עצמי ואני אשתמש בזה לוייז אם אני יסע לצפון מתישהו, אבל זה דבר עראי.
העיקר שאני רוצה שביום יום, המכשיר יושב למעלה בספרייה ומשתמשים בטלפון הכשר.

כל המצב הבדיעבד הזה מראה, כמה אנחנו בגלות, וצריכים דחוף מלכות שמים. שנזכה בקרוב
ואם אתה רוצה באמת לעשות הפרדה , תקנה טאבלאט כמה שיותר גדול ומסורבל, זה ימנע מזה לתפוס נתח גדול מהיום בלי לשים לב,
הזמינות של טלפון גורמת מבלי משים להיתקע בו שעות בכל זמן ובכל מקום....

• הוסף לסימניות
למה לחייג דרך טאבלט?
בשביל זה יש את הטלפון שהיה עד היום
וברור שעדיף מבחינה תורנית טאבלט
וכך הורו הרבה
במיוחד שתה מספר שאתם ברמה גבוה ועל המחשב בבית יש נטפרי
הרבה התחילו משיומי חצי טאצ והיום הם עם ללא הגנה כלל
טאבלט זה גדר וזה גם מדגיש שלא החליפה טלפון ודוק
הייתי מעדיף טלפון , כי הטלפון הכשר ילך לבת שלי שנוכל לתקשר איתה בחזרה מבית הספר, ולאחר החזרה מבית הספר המכשיר הכשר חוזר לאשה, והמכשיר המוגן עולה גבוה עד למחרת... זה התוכנית שלי. נשוי כבר 11 שנה וזה פעם ראשונה שמכניסים לבית מכשיר כזה. לשנינו כשר מהחתונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה