עזרה פלאפון סמסונג יאנג נשבר לי :(

• הוסף לסימניות
SAMSUNG GALAXY YOUNG S6310N

לפני כמה ימים המסך מגע התחיל לקרטע וחלק מהמסך לא מגיב למגע
הלכתי לחנות ואמר לי שהחלפה של המסך עולה 130 ש''ח
מרגיש לי מחיר נורא יקר במיוחד שמצאתי מסכים להחלפה באיביי ב25 ש''ח.

מישהו מכיר מישהו שמחליף במחיר יותר זול?

• הוסף לסימניות
130 להחלפת מסך (בטח לטלפון טאצ') זה מחיר הגיוני לחלוטין (מסך רגיל לטלפון כשר עולה כ 80 - 100 שח)
אם את רוצה החלפה איכותית אני ממליצה לך לא להזמין את המסך הנ"ל מאיביי או שחליפי פעם בחודש (בערך)
סתם לשם השוואה החלפת מסך לסמארטפון גלקסי מהדגמים הישנים (7 - 8 שנים ומעלה) שהמסך שלהם יחסית קטן מתחיל ב 350 ש"ח (בחדשים זה 800 ומעלה)
אולי תמצאי ב10 - 20 שח פחות - לדעתי לא שווה את האנרגיה, סה"כ זו הוצאה חד פעמית ואחרי הכל את מפרנסת יהודי

• הוסף לסימניות
SAMSUNG GALAXY YOUNG S6310N

לפני כמה ימים המסך מגע התחיל לקרטע וחלק מהמסך לא מגיב למגע
הלכתי לחנות ואמר לי שהחלפה של המסך עולה 130 ש''ח
מרגיש לי מחיר נורא יקר במיוחד שמצאתי מסכים להחלפה באיביי ב25 ש''ח.

מישהו מכיר מישהו שמחליף במחיר יותר זול?
תזמינו באיביי ותחליפו לבד
זה מתחבר כמו תקע - שקע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מתאים?

• הוסף לסימניות
זה מתאים?
הקישור חסום לי, אבל לפי התמונה זה נראה המסך עצמו ולא החלק של הטאץ',
אני אעלה בהמשך קישור מומלץ מנסיון מאליאקספרס, מגיע תוך שבוע +

• הוסף לסימניות
הקישור חסום לי, אבל לפי התמונה זה נראה המסך עצמו ולא החלק של הטאץ',
אני אעלה בהמשך קישור מומלץ מנסיון מאליאקספרס, מגיע תוך שבוע +
תודה יעזור לי מאוד
,זה מה שרואים שם

1718008234722.png

• הוסף לסימניות
התמונה שהעליתם עכשיו זה החלק של המסך, אם אצלכם הטאץ' לא עובד אז זה חלק אחר (פאנל שקוף שעומד על המסך, לא המסך עצמו).
תבדקו אם הקישור הזה פעיל, כי אצלי הוא חסום

• הוסף לסימניות
התמונה שהעליתם עכשיו זה החלק של המסך, אם אצלכם הטאץ' לא עובד אז זה חלק אחר (פאנל שקוף שעומד על המסך, לא המסך עצמו).
זה רשימת ההזמנות שלכם, אני לא יכולה להכנס

• הוסף לסימניות
זה?
1718010665417.png

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני צריכה ל S6310

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה