דרוש מידע פלאפון עם שמיעה חזקה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה אם מישהו יודע על פלאפון כשר עם שמיעה חזקה מאוד. (לאדם שמתקשה לשמוע)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי אפטק והשמיעה מצויינת, אבל הבטריה נגמרת מהר. אבל קניתי פירסט פון וגם יחסית נגמרת מהר...
אולי זה בגלל שלא הטענתי אותו מיד כשקניתי??!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה אם מישהו יודע על פלאפון כשר עם שמיעה חזקה מאוד. (לאדם שמתקשה לשמוע)
תודה רבה
כל הפלאפונים שנפתחים ונסגרים יש להם שמע טוב קיצר הם מותאמים למבוגרים.

• הוסף לסימניות
כל הפלאפונים שנפתחים ונסגרים יש להם שמע טוב קיצר הם מותאמים למבוגרים.
לא מחייב..
היה לי כזה לא ממזמן ולא שמעו כ ל ו ם ! !
זה היה נורא!
כרגע יש לי שיואמי- כשר. הוא מעולה! שומעים טוב!!
כשאני מדברת בו כל הבית שומע ;)

• הוסף לסימניות
עד שהוא משתגע ואז לא שומעים כלוםםםםםם
יש לי את השיאומי כבר כמעט שנה ואף פעם הוא לא השתגע לי....

השמיעה של שיומי מצויינת, היא מאוד חזקה
אני בד"כ מנמיכה את הווליום כי זה מידי חזק

כשאני מדברת בו כל הבית שומע ;)
זה כבר החיסרון של השיומי ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה