יתכן שצריך להחליף בטריה.מה הסיבה שהפלאפון נהיה רותח ואיך אפשר לקרר אותו ולגרום שלא יהיה שוב פעם רותח??
שיואמי?מה הסיבה שהפלאפון נהיה רותח ואיך אפשר לקרר אותו ולגרום שלא יהיה שוב פעם רותח??
גלקסי, כמעט ולא היה אף פעם ככהשיואמי?
זה היה מהתחלה?
שני חלקים אופציונליים:מה הסיבה שהפלאפון נהיה רותח ואיך אפשר לקרר אותו ולגרום שלא יהיה שוב פעם רותח??
גם שיחות טלפון ארוכות או שיחות טלפון מרובות ללא הפסקה גורמות למאמץ יתר.חוסר בקליטה גורם למאמץ יתר של המכשיר ולרתיחה.
שפר את הקליטה.
וואו, באמת לי יש שיאומי, והוא רותח בכל שיחה כבר מההתחלה..שיואמי?
זה היה מהתחלה?
ברור, זה ממש לא נוח לדבר ככה, יש לבעלי וזה ממש מפריע לו.וואו, באמת לי יש שיאומי, והוא רותח בכל שיחה כבר מההתחלה..
זו בעייה נפוצה? מסוכן?
מה עושים?
מסתמא המסך דלק כשזה היה בתוך כיס או תיק. נכון?מה הסיבה שהפלאפון נהיה רותח ואיך אפשר לקרר אותו ולגרום שלא יהיה שוב פעם רותח??
יתכן והקליטה של המכשיר היא על 4G ואין באזור שלך אנטנות 4G. תעבירו ל3G.וואו, באמת לי יש שיאומי, והוא רותח בכל שיחה כבר מההתחלה..
זו בעייה נפוצה? מסוכן?
מה עושים?
איך?!יתכן והקליטה של המכשיר היא על 4G ואין באזור שלך אנטנות 4G. תעבירו ל3G.
לי יש שיומי אני עובר מ4G ל2G והוא מפסיק להתחמםיתכן והקליטה של המכשיר היא על 4G ואין באזור שלך אנטנות 4G. תעבירו ל3G.
בשיומי המקורי נכנסים להגדרות, אלחוטי ורשתות, הגדרות רשת, ואז סוג רשת מועדף,איך?!
אי אפשר לעשות שיעבור אוטומטי?בשיומי המקורי נכנסים להגדרות, אלחוטי ורשתות, הגדרות רשת, ואז סוג רשת מועדף,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים