דרוש מידע פלאפון שאפשר להפוך לכשר

• הוסף לסימניות
מחפשת נייד שאפשר להפוך לכשר
בלוטוס' (שיחות רק עם אוזנייה)
שמיעה וקליטה טובה
וכמות של אנשי קשר עד 2000.

אפשר ללכת על כל מכשיר לא כשר? יש לכם המלצה על מישהו שיודע להפוך לכשר?
ושלא יהיה אח"כ בעיה אם הוא יעבור חברה אחרת? (כרגע פלאפון)
אשמח להכוונה

מבחינתינו היה לקנות את היאנג חדש , הבנתי שעולה כ 1000 ש"ח , אבל זה לא הגיוני כל כמה חודשים להחליף טלפון.
מעבר לענין העלות בכלל.
והבנתי שגם לו יש לא מעט באגים , אז אנחנו מעדיפים משהו בלי תקלות , אם יש דבר כזה :(

תודה מראש!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי יש יאנג לא מחודש קניתי לפני כמה שנים ממישהו יד 2 ונראה לי שהוא הפך אותו לכשר
אי אפשר להתקין עליו אפליקציות והוא מצוין ,שומעים טוב, חזק
יתאים לך כנראה יאנג כמו שכתבת

• הוסף לסימניות
גם על היאנג רשמו שיש תקלות,
והוא כשר מלכתחילה , לא? מה הכוונה להפוך לכשר?

ולא רציתי את היאנג כי לשלם 1000 שקל על טלפון לא משהו , שאחרי כמה חודשים נצטרך גם אותו להחליף , זה ממש חבל.
מעדיפה משהו לא כשר בכלל אבל ברמה גבוהה , שאפשר להפוך אותו לשיחות בלבד, עם סים כשר.

• הוסף לסימניות
למה לא תלכי על מכשיר של הדרן או עסקן?
אם יש לך לך סמארטפון של סמסונג עסקן הופכים לך אותו לכשר.
ככה את מרויחה מכשיר מעולה וכשר.
הדרן נראה לי יותר חזק מעסקן.

• הוסף לסימניות
אני רוצה למספר כשר בלבד , בלי מיילים ובלי כלום.
יש לנו מכשיר הדרן אחד למשרד בלבד לפי שאלת רב.
המס' השני שהחלפנו אליו זה כשר לכל דבר. שיחות בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה