עזרה פלאפון שיואמי שנפל ועכשיו לא שומעים כלום :(

• הוסף לסימניות
מה עושים?
ככל הנראה בצד השני כן שומעים...
כיביתי והדלקתי כמה פעמים,
זהו, הלך עליו?
לומר קדיש????

• הוסף לסימניות
נעים להכיר.
זה הסגנון שלו.
תחכי קצת, תני לו לנוח אולי יחזור לעצמו
ולפעמים הנפילה החבורים שלו מתרופפים קצת, צריך להדק את כל הסביב של הטלפון

• הוסף לסימניות
מה עושים?
ככל הנראה בצד השני כן שומעים...
כיביתי והדלקתי כמה פעמים,
זהו, הלך עליו?
לומר קדיש????
יכול להיות שפירוק - בעדינות!!!- והרכבה של החלק התחתון שלו תעזור...
בכל מקרה, אם הוא לא יחזור לתיקנו אפשר ליצור איתי קשר במייל moshe223300 וכו'

• הוסף לסימניות
ישתבח שמו
יש בשורות טובות-
הבעל חזר, עשה כמה קסמים
והפלאפון התעורר לתחיה!

• הוסף לסימניות
מקווה שימשיך לעבוד כרגיל, אבל אני לא רוצה לייאש, אך אם הבעיה חוזרת כדאי לתת למעבדה לבדוק את הדיבורית.
היתה לי אותו בעיה, פעם ב.... פשוט לא שמעו אותי בצד השני. רק כשלחצתי עם האצבע למטה בצד האחורי שמעו.
עד שנמאס לי ונתתי לתיקון, שילמתי 80 ש"ח ופטרו את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה