פלאפון שיואמי

• הוסף לסימניות
תתקשר אלי אכוון אותך.0527675665
היה לי ת'מכשיר והוא אבד לי :(
מבינה בדיוק על מה שאת מדברת - גמ'ני ניסיתי המון עד שגיליתי ת'פוינט.

• הוסף לסימניות
את מרוצה ממנו? אני מבררת עליו לקניה.
אני לא
לדעתי יש לו הרבה באגים- לא מחליפה אותו רק כי אין לי המלצה על משהו אחר טוב
אבל טענו לי שזה עניין של גירסא
אם אעדכן לגירסא משופרת אבדוק האם הבעיות נפתרו

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל קישור למתאם?

האם ניתן לקנות אותו גם בחנות רגילה? שואלת כי קיבלתי עם השיואמי מטען שקורא את המכשיר אך לא מצליח להעביר אליו קבצים... אז ככה שלא כל מעביר יתאים ככל הנראה

• הוסף לסימניות
לצערי גם אני קניתי את הפלאפון הזה (קניתי אותו מיד כשהוא יצא, לא ידעתי שהרבנים יצאו נגדו בשצף קצף), ולא מקבלים יחד איתו כלום רק סיכה.
יש לי את המתאם ממכשיר אחר שקניתי. אפשר לקנות אותו בעלי אקספרס 2-5 ש"ח
אפשר קישור למוצר המדובר?
יעזור לי מאוד, המון תודות!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• png_20220722_110911_0000.png
    png_20220722_110911_0000.png
    1.1 MB · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה