פלאפון שישמש כנגן MP3

• הוסף לסימניות
איזה מכשיר פלאפון מומלץ שישמש כנגן MP3 איכותי עם רמקול מסך מגע וכרטיס 32ג''ב?
חשבתי לקנות גלקסי פוקט אבל אינני יודע מה הדגם המומלץ וגם חשוב לי מאד שלא יהיה לו WI FI
מה ידוע לכם בענין?

• הוסף לסימניות
לי יש טלפון סלולרי 2007 Classic נוקיה
ויש בו מקום לכרטיס זיכרון עד 16 ג'יגה לפחות.

עוצמת השמע בו מדהימה ביחס להרבה פלאפונים.

• הוסף לסימניות
גאלקסי פוקט

ממליצה עליו בטירוףףףף. אני מרוצה ממנו עד הגג, יש לו שמיעה מעולה וחדה, המסך רץ לי כאילו זה אייפון... :p
קניתי בדודפון בבני ברק. מחיר הכי זול אז שקניתי 450₪
הוא מכשיר לא כשר אבל חסום לwi fi

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו לך. הפוקט הוא מצויין.
הדגם המדוייק שלו הוא S5300. זה הדגם הכי טוב. כל שאר דגמי הפוקט, פחות טובים.
אני משער ואולי גם בטוח שבחנויות יהיה לך קשה למצוא את הדגם הספציפי הזה, והמוכרים כמובן יסבירו לך שהפוקט האחרים מתקדמים יותר.. וזה פשוט לא נכון! הם אמנם מכילים בקרבם אנדרואיד 4.1 ולא 2.3, וזוהי גירסת מערכת יותר מתקדמת. אבל בגלל שהמוח של המכשירים האלו מצומק למדיי, הם סוחבים הרבה יותר טוב את 2.3, ולא את 4.1. כך שהS5300 יהיה מהיר בהרבה מה-S5301-S5310.

בעניין התמיכה ב32GB. לא יודע.

וכן בעניין הרשת, אם אתה קונה בשוק הכללי, יש בו, וישנם דרכים לחסימה, [עזוב, לא הייתי ממליץ]. אבל אם אתה קונה מכשירים כאלו שעברו הכשר, בבני ברק וכדו', ברוב החנויות אין בהם רשת.

• הוסף לסימניות
איך חוסמים את זה בחנויות בבני ברק?

• הוסף לסימניות
יש לי את הS5310 וזה ממש מעולה
משהו הכניס לי שם גם iGO זה בכלל שדרג לי את המכשיר יש אפשרות להוסיף כל מיני אפליקציות
קניתי ב 450 בבני ברק בנס תקשורת אז חסום לי הWIFI
ראיתי משהו שמפרסם את זה ב400 ש"ח

• הוסף לסימניות
איך הטאצ' שלו? בסדר? אמרו לי שיש בזה בעיות.

• הוסף לסימניות
3 חודשים עובד מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה