יועצת לענייני....
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לפעמים הולך המעבד ולכן הוא רק מחיל להדלק ומייד נכבה לכן אין מה להציל את הפלאפון כ''כ אבל מה שכן אפשר להוציא את החלק שבו נשמרים האנשי קשר ולהשים אותו בפלאפון אחר
יש הרבה חנויתכתבו כאן על אחד מהדודיקה שמתקן C2 שנרטב (אצלי עובד לאחר היבוש רק כפתור ההדלקה וזהו)
מי זה?
יש הרבה חנוית
בכללי באזור דוידיקה יש כמה חנויות מאוד ממוחות בכאלו דברים
אתה יכול לעשות את זה לבד בבית בחינםלמעשה הלכתי לשתי טכנאים בדוידיקה ולא הצליחו לתקן את הפל'
אבל אחד מהם הציע לי להוציא את האנשי קשר במחיר של 450 ש"ח!
לדעתי זה מחיר מוגזם, ולכן לא הלכתי ע"ז.
השאלה האם למישהו מידע איך כן אפשר להוציא את האנשי קשר במחיר סביר?
אתה יכול לעשות את זה לבד בבית בחינם
הגזימו שם החנויות
זה מתחבר למחשב????איך? הפל' נרטב ולא עובד (רק נדלק מסך לבן וזהו)
תודה
זה מתחבר למחשב????
זה כשר???
אני יכול לנסותניסתי לחבר את הפל' שנרטב למחשב, והמחשב לא מזהה אותו.
האם יש מצב להעביר לכם את הפל' לתיקון או לפחות להציל את אנשי הקשר?
(השבת אני יהיה בבית שמש)
אין לי הודעות פרטיות אז אפשר לעדכן אותי במייל: szn5060 אסור לפרסם מייל
תודה
תיקח פלאפון אותו דגםהשאלה האם למישהו מידע איך כן אפשר להוציא את האנשי קשר במחיר סביר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים