שם החומר.. אלכוהולאצלנו כבר נפל כמה פעמים למים לרוב זה חזר לחיות מקסימום היה צריך להחליף מסך
בכל אופן תנסי ללכת לטכנאי כי הם טוענים שהמים משאירים מלחים שלא מתייבשים ולהם יש חומר שמנקה את זה
יפה טוב לדעתשם החומר.. אלכוהול
בדוידקה יש אחד בשם חנן שמומחה לתקן ויש כמה חנויות של פלאפונים שנותנים לו לתקן. אין לי את המספר אבל אולי תסתכלו במדריך של י-םמיום שישי אין לי פלאפון
אין לי אנשי קשר
דבר מעיק ביותר !!
אודה מאוד למי שיש מידע ויוכל להפנות אותי לאדם מקצועי
שיוכל לתקן לי את הפלאפון נוקיה C2 כשר ובמחיר הגון
והכי חשוב להוציא לי את האנשי קשר
תודה
ממולץ לפתוח את המכשיר ולבדוק שזה יבש ואז לנסות להדליקנפל ה-C2 למים לכמה שניות ביום חמישי בערב, שמתי בתוך אורז מיום חמישי בלילה עד מוצ"ש סה"כ יומיים
(וגם שמתי את זה בחלון מול השמש בחום הנוראי שהיה בי-ם) וזה עדיין לא נדלק,
האם יש עניין לשים בתוך אורז לעוד כמה ימים?
(ראיתי כאן שאסור להדליק את הפל', הבעיה שלא ידעתי, ובטעות הדלקתי את הפל' ונהיה מסך לבן אז כיביתי מיד, ושמתי באורז)
הייתי ממליץ עוד יום יומייםנפל ה-C2 למים לכמה שניות ביום חמישי בערב, שמתי בתוך אורז מיום חמישי בלילה עד מוצ"ש סה"כ יומיים
(וגם שמתי את זה בחלון מול השמש בחום הנוראי שהיה בי-ם) וזה עדיין לא נדלק,
האם יש עניין לשים בתוך אורז לעוד כמה ימים?
(ראיתי כאן שאסור להדליק את הפל', הבעיה שלא ידעתי, ובטעות הדלקתי את הפל' ונהיה מסך לבן אז כיביתי מיד, ושמתי באורז)
האם יש עניין להחליף את האורז?הייתי ממליץ עוד יום יומיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים