עזרה פלאפון שנרטב, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני שמתי בדשבורד של האוטו והחניתי אותו בשמש, אחרי שעתיים המכשיר חזר לחיות.

• הוסף לסימניות
תודה לכל הפתרונות בדבר הצלת המכשיר
אבל, מה עם האנשי קשר ?
אני רוצה להציל אותם בדחיפות גם כשהמכשיר מחכה לישועה
יש למישהו פתרון ?

• הוסף לסימניות
אי אפשר להוציא מידע שהטלפון רטוב ומלא לחות.. קודם הוא צריך להתייבש, אם אחרי שהתבייש עדיין לא נדלק, לכי שחנויות שהמליצו פה, חלקן יודעים לחלץ מידע גם שהטלפון שבק, בהצלחה, נשמח לשמוע עדכונים

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע אחרת
האם ניתן להציל את האנשי קשר מבלי להמתין לייבוש הפלאפון וחזרתו לחיים בעז"ה ?

• הוסף לסימניות
אחרי שהפלאפון יבש לגמרי אפשר לפתוח אותו ולנקות לו את כל המגעים עם מברשת שיניים עם אלכוהול, בחלק מהמקרים זה אמור לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע אחרת
האם ניתן להציל את האנשי קשר מבלי להמתין לייבוש הפלאפון וחזרתו לחיים בעז"ה ?
אני צריכה את האנשי קשר בדחיפות !!!!!!

• הוסף לסימניות
צריך להשאיר אותו כבוי, ולשים אותו בתוך אורז ל2-3 ימים.
עזר לי מאוד כמה פעמים!!!!
חזר למצב תקין!!!

• הוסף לסימניות
אצלנו כבר נפל כמה פעמים למים לרוב זה חזר לחיות מקסימום היה צריך להחליף מסך
בכל אופן תנסי ללכת לטכנאי כי הם טוענים שהמים משאירים מלחים שלא מתייבשים ולהם יש חומר שמנקה את זה

• הוסף לסימניות
אצלנו כבר נפל כמה פעמים למים לרוב זה חזר לחיות מקסימום היה צריך להחליף מסך
בכל אופן תנסי ללכת לטכנאי כי הם טוענים שהמים משאירים מלחים שלא מתייבשים ולהם יש חומר שמנקה את זה
שם החומר.. אלכוהול

• הוסף לסימניות
מיום שישי אין לי פלאפון
אין לי אנשי קשר
דבר מעיק ביותר !!
אודה מאוד למי שיש מידע ויוכל להפנות אותי לאדם מקצועי
שיוכל לתקן לי את הפלאפון נוקיה C2 כשר ובמחיר הגון
והכי חשוב להוציא לי את האנשי קשר
תודה

• הוסף לסימניות
מיום שישי אין לי פלאפון
אין לי אנשי קשר
דבר מעיק ביותר !!
אודה מאוד למי שיש מידע ויוכל להפנות אותי לאדם מקצועי
שיוכל לתקן לי את הפלאפון נוקיה C2 כשר ובמחיר הגון
והכי חשוב להוציא לי את האנשי קשר
תודה
בדוידקה יש אחד בשם חנן שמומחה לתקן ויש כמה חנויות של פלאפונים שנותנים לו לתקן. אין לי את המספר אבל אולי תסתכלו במדריך של י-ם

• הוסף לסימניות
נפל ה-C2 למים לכמה שניות ביום חמישי בערב, שמתי בתוך אורז מיום חמישי בלילה עד מוצ"ש סה"כ יומיים
(וגם שמתי את זה בחלון מול השמש בחום הנוראי שהיה בי-ם) וזה עדיין לא נדלק,

האם יש עניין לשים בתוך אורז לעוד כמה ימים?

(ראיתי כאן שאסור להדליק את הפל', הבעיה שלא ידעתי, ובטעות הדלקתי את הפל' ונהיה מסך לבן אז כיביתי מיד, ושמתי באורז)

• הוסף לסימניות
נפל ה-C2 למים לכמה שניות ביום חמישי בערב, שמתי בתוך אורז מיום חמישי בלילה עד מוצ"ש סה"כ יומיים

(ראיתי כאן שאסור להדליק את הפל', הבעיה שלא ידעתי, ובטעות הדלקתי את הפל' ונהיה מסך לבן אז כיביתי מיד, ושמתי באורז)
ממולץ לפתוח את המכשיר ולבדוק שזה יבש ואז לנסות להדליק

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות

הייתי ממליץ עוד יום יומיים

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
בלת"ק
אני שמתי אותו מול השמש, מכוון ממש (בלי הבטריה)
יום אחד על צד אחד
יום שני על הצד השני
וכשפתחתי הכל עבד טוב אפילו השמע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה