דרוש מידע פלאפון 4X4- עזרה.

• הוסף לסימניות
זה הגיוני שחיפוש האנשי קשר שלי מאוד איטי!?
יש לי 2000 אנשי קשר אולי בגלל זה?

• הוסף לסימניות
הפלאפון חדש,
אז אשמח לדעת בדחיפות אם זה תקין או שזה כנראה בעיה ואוכל להחליף אותו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על האות ג' לדוגמא-
לוקח לו זמן עד שהוא עובר מ- א ל-ב ומ-ב ל-ג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש יותר מ2000 אנשי קשר ועובד לי מהר
תחזרי לחנות, לפעמים הם עושים איזה עדכון גרסה או משהו (ומסובבים אותנו על הדרך)

• הוסף לסימניות
לי יש יותר מ2000 אנשי קשר ועובד לי מהר
תחזרי לחנות, לפעמים הם עושים איזה עדכון גרסה או משהו (ומסובבים אותנו על הדרך)
אין אפשרות לשים יותר מ- 2000 אנשי קשר, אולי עוד 200 בסים...
בכל אופן אחזור אליו.
תודה.

• הוסף לסימניות
קניתי מכשיר 4X4 חדש, יש תמיד מענה אוטומטי אחרי 4 צלצולים . המענה לא ברור משהו כמו א א א א . כל הגדרה בהגדרות שיחה לגבי המענה האוטומטי לא משפיע כלום. אני רוצה שיהיה אחרי 10 צלצולים. לא עזר כלום בהגדרות.
מישהו יודע מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה