פלאפון c2 - המלצות

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכירים? שומעים בו טוב?
אשמח להמלצות ואם יש חסרונות, אז גם חסרונות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי אותו פחות מחודשיים - נראה לי, ואני מרוצה מאד. לא ראיתי חסרונות.

• הוסף לסימניות
כשר או מוכשר?
כעיקרן מכשיר מעולה+ (יש הרבה שטוענים שבכשר אורגינל זה לא שווה בגלל שזה יקר מאוד יחסית ואין תמורה אמיתית, אבל לדעתי אפילו בכשר אורגינל זה שווה רק בשביל איכות השמיעה והדיבור)

• הוסף לסימניות
מכשיר נוח מאוד
הסוללה מתרוקנת במהירות
איכות קול יותר טובה מ-נוקיה 208

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאד בינתיים

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאד,
הוא מעולה וממש נוח!

• הוסף לסימניות
מרוצה מאד. חזק מאד (שרד נפילה של 2.5 קומות...) שומעים טוב אבל לפעמים אתה שומע את עצמך פעמים (לא רק בפלאפון הזה)
חסרון יחיד הבטריה מתרוקנת יחסית מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחם;1373082:
מרוצה מאד. חזק מאד (שרד נפילה של 2.5 קומות...) שומעים טוב אבל לפעמים אתה שומע את עצמך פעמים (לא רק בפלאפון הזה)
חסרון יחיד הבטריה מתרוקנת יחסית מהר.

אם אתה שומע את עצמך פעמיים בקש מהצד השני שיוריד אותך מרמקול.

• הוסף לסימניות
הבטריה מתרוקנת מהר למי שדלוק אצלו בלוטות' , צריך לכבות את זה עם קוד מסויים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1373092:
הבטריה מתרוקנת מהר למי שדלוק אצלו בלוטות' , צריך לכבות את זה עם קוד מסויים

והוא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה