פלאפון FEIRST FON W7

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לפרוץ אותו
שמעתי שאפשר לפרוץ אותו בקלות ובגלל זה הפסיקו ליצר אותו ועברו לW8
בכל אופן אשמח אם מישהו יעזור לי איך להכניס לו צלצולים ותמונות

• הוסף לסימניות
תמונות לכאורה א"א.

לגבי השאר, אפשרי אבל קצת ארוך:
דבר ראשון צריך לגרד את הטפט השחור שמתחת לסוללה ולחשוף את מקום הכרטיס.
בכרטיס אפשר להכניס שירים ולגשת אליהם דרך רשימת קובצי הקלטות, לכאורה א"א להוסיף אותם לצלילים (אשמח אם מישהו יחכים אותי).

בנוסף לזאת הרבה יישומים של C2 פועלים גם בזה, אבל צריך מאד להזהר כי יש יישומים שתוקעים את הפלאפון.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בטוח שיש שם מקום לכרטיס ?
ניסיתי להוריד וראיתי כאילו כרטיס אלקטרוני עם חוטים כאלו.

• הוסף לסימניות
בטוח שיש שם מקום לכרטיס ?
ניסיתי להוריד וראיתי כאילו כרטיס אלקטרוני עם חוטים כאלו.
כנראה לא הורדת את המדבקה הנכונה!!!

יש טפט שחור שנראה חלק מהפלסטיק, ואותו צריך להוריד.

חשוב מאד! בהתקנת יישומים מהכרטיס לבחור באופציה של התקנה על הפלאפון ולא על הכרטיס כי זה גורם לשיבושים חמורים.

• הוסף לסימניות
לטובת הציבור כדאי להוסיף לתגיות W7, כדי שמי שיחפש כאן הוראות ימצא ביתר קלות.

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
תמונות לכאורה א"א.

לגבי השאר, אפשרי אבל קצת ארוך:
דבר ראשון צריך לגרד את הטפט השחור שמתחת לסוללה ולחשוף את מקום הכרטיס.
בכרטיס אפשר להכניס שירים ולגשת אליהם דרך רשימת קובצי הקלטות, לכאורה א"א להוסיף אותם לצלילים (אשמח אם מישהו יחכים אותי).

בנוסף לזאת הרבה יישומים של C2 פועלים גם בזה, אבל צריך מאד להזהר כי יש יישומים שתוקעים את הפלאפון.

בהצלחה
אשמח אם תחכים אותי ואת הציבור
אלו ישומים של C2 אפשר להתקין שם

• הוסף לסימניות
עדיף בהתחלה ךהתקין blueftp
כדי שיוכלו אחר כך להעתיק שירים
אך חשב להתקין לפלאפון ולא לכרטיס!! !

• הוסף לסימניות
תוכנה להעביר קבצים דרך בלוטו. ואז יהיה אפשר להעתיק לפלאפון שירים ותמונות

• הוסף לסימניות
תוכנה להעביר קבצים דרך בלוטו. ואז יהיה אפשר להעתיק לפלאפון שירים ותמונות
לכאורה אין ענין כי אפשר להעתיק לכרטיס ובפלאפון בין כך אין מספיק מקום.
אחרי שעושים את כל זה
אפשר להכניס צלצולים חדשים לפלאפון או רק לשמוע שירים דרך הפלאפון?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?
אולי yac?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה