פלאפון G 20 החדש של פירסט פון

• הוסף לסימניות
מישהו קנה ונהנה ממנו
אשמח להמלצות ואינפורמציה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אחד אמר לי בחנות שהוא לא מביא את זה כי זה פלאפון דפוק !
בחנות שניה אמרו לי שזה ממש איכותי וכו' אולי בגלל שהם כן מוכרים את זה הוא חייב להמליץ על זה ...

• הוסף לסימניות
אחד אמר לי בחנות שהוא לא מביא את זה כי זה פלאפון דפוק !
בחנות שניה אמרו לי שזה ממש איכותי וכו' אולי בגלל שהם כן מוכרים את זה הוא חייב להמליץ על זה ...
ואלי זה שאמר לך שהדגם הזה דפוק אמר כך משום שאין לו כזה טלפון במלאי.... אולי...

• הוסף לסימניות
תכלס
המלצה ממישהו שמשתמש?
האם זה חזק כמו אחיו הבכור?

• הוסף לסימניות
יש לי כמה סימנים וראיות שכמה חברות פלאפונים זה אותו יצרן
כל יום עושים עלינו סיבוב והון כסף..
תמיד יהיה בכל מכשיר תקלות שונות בשביל שתקנו את החדש.

• הוסף לסימניות
צודק בכל מילה
אגב זה לא רק בטלפונים
אבל מה לעשות שמבין כל החברות הטלפון הזה החזיק למעלה משלוש שנים בנאמנות

• הוסף לסימניות
מתוך כל הפורום אין אחד שמשתמש בפלאפון הזה?
ממש מחשיד
אולי בכל זאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה