פלאפון SHOW F2 4G מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
up

• הוסף לסימניות
יש לזה מלא אופציות שאין בשום מכשיר אבל מלא באגים אבל גם משתדרג עם הזמן שווה לבדוק מחבר וכו'

• הוסף לסימניות
היה לי אותו זה מערכת אנדרואיד מאד איטי אבל בסדר
יש בו הרבה גרסאות מצלמה, הודעות , גוגל

• הוסף לסימניות
דווקא הדבר שטוב שמה זה השירות לקוחות, שווה לבדוק יש סיכוי שיתנו מכשיר חדש
לי הם החליפו לחדש אחרי שהראשון היה כולו באגכ אחד גדול...

• הוסף לסימניות
לא יצא לי להשתמש במכשיר לאורך זמן,
אבל יש לי היכרות איתו.
אז לגבי עמידות פיזית אין לי מושג וכן לגבי אורך חיי סוללה.
לגבי התוכנה, אכן יש עדיין באגים אבל הם הולכים ומשפרים כל הזמן, ויש עדכוני תוכנה (לרובם אפשר להוריד דרך המכשיר ולא צריך ללכת לאיזה נקודת צריבה).
יש בו הרבה גרסאות מצלמה, הודעות , גוגל
אין גרסא פתוחה.
אולי התכוונת לשירותי גוגל, שמאפשרים שימוש בGmail.
המקסימום הפתוח זה חנות אפליקציות כשרה.
דווקא הדבר שטוב שמה זה השירות לקוחות, שווה לבדוק יש סיכוי שיתנו מכשיר חדש
לי הם החליפו לחדש אחרי שהראשון היה כולו באגכ אחד גדול...
אכן משום מה יש שם מכשירים תקולים, אבל הולכים לשירות הלקוחות ומקבלים חדש

בגדול אבל תקבלו פידבקים ממי שהשתמש במכשיר, לא ממני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה