- הוסף לסימניות
ערב טוב
יש משהו כאן נסיון עם הפלאפון v22?
אשמח לשמוע כל אינפורמציה.
תודה רבה מראש!
יש משהו כאן נסיון עם הפלאפון v22?
אשמח לשמוע כל אינפורמציה.
תודה רבה מראש!
מה הכוונה רע במיעוטו ?לא משהו, עוד פלאפון...
דווקא הייתי ממליץ על האח שלו K35.
הוא בבחינת "הרע במיעוטו"...
יחסית לשאר הפלאפונים הכשרים, הוא לדעתי המומלץ מבניהם.מה הכוונה רע במיעוטו ?
אודה לעדכון אולי נוכל לתקן
יחסית לשאר הפלאפונים הכשרים, הוא לדעתי המומלץ מבניהם.
שניהם אותה משפחה ודי דומים.שהK35 פחות טוב מהV22
ה V22 יותר חזק מהשיאומי
כלומר לשיאומי שי קליטה מצוינת ושמע מעולה
אבל המגעים שלו לא מי יודע מה חזקים
גם המסך
נפילה אחת והוא נשבר
מידי הרבה הטענות ונגיעה במגעים והם מצריכם החלפה
בV22 זה לא קרה לי משך שנתיים!
לא שווה את המחירמה שאני מתלבטת אם לקנות את השיואמי - מאוד טרנדי עכשיו
יכל אולי להחזיק יותרוהV22 החזיק רק שנתיים?
לא להתקרבלגבי המחיר של השיואמי במחיר הזה יש גם את הנוקיה 3310 שהבנתי שהוא חזק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים