פלאפון

• הוסף לסימניות
עזרה בבקשה,האים מישהוא נתקל בבעיה של ניתוק קו בפלאפון,אני רוצה לנתק את קו הפלאפון שברשותי,התקשרתי אילהים כדי לנתק את הקו הם טוענים שאני צריכה ללכת למרכז פלאפון כדי לנתק וליסגור חשבון,ולא דרך הטלפון,בסלקום ניתקתי קו דרך הטלפון,נראה לי שהם מנסים פשוט למשוך זמן. תודה מראש לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
גם אצלי הייתה אותה בעיה לפני שנה ואמרו לי שהם לא יכולים לנתק דרך הטלפון, אלא אם כן אני לא משתמשת במכשיר שלי חצי שנה ואז הם רואים שזה לא בשימוש ויכלים לנתק. הסכמתי איתם והצטרפתי למסלול של 5 ש''ח דמי מנויו חודשיים. כי לא הייתה לי שום אפשרות לנסוע למוקד שלהם.
אחרי חצי שנה אני מתקשרת כדי לנתק והם אומריםלי שלא יכולים לעשות זאת כי יצא חוק חדש והם בכלל לא מנתקים טלפונית. התעצבנתי וביקשתי לדבר עם המנהל, לא נתנו לי ואמרו שאני יכולה להגיש תלונה דרך הצ'אט באתר שלהם. :) (מצחיק, לא?)
אחרי כמה דקות בעלי התקשר אליהם ודיבר עם פקידה אחרת שניתקה לו ב-5 דקות ללא שום בעיה. :) :) :)

• הוסף לסימניות
ניתוק קו טלפון

אני מודה לך על התגובה ,אם כך כדאי לנסות שוב לצלצל אליהם לפני שאני ניגשת למרכז השרות ,בטח שם אני אשב הרבה זמן לחכות בתור וגם יתחילו עם מסע שיכנועים לא לנתק אין לי זמן לזה ,כל חברות הסלולר הם איומים כשמגעים למצב הזה.תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מדובר בקו בזק או בנייד?

• הוסף לסימניות
גם לי אמרו אותו דבר בשבוע שעבר ואמרתי לה שלא תטריח אותי להגיע למרכז שרות ושלא תכביד עלי ושבכל החברות לא עושים שום בעיות בניתוק קו דרך הטלפון, ובסוף היא הסכימה לנתק את הקו באמצעות חתימה קולית, דהיינו שהיא הקליטה אותי מאשרת את ניתוק הקו.

בקיצור, אל תסכימי ללכת למרכז שרות, תתעקשי לנתק טלפונית.

• הוסף לסימניות
ניתוק קו פלאפון

תודה רבה לכל המסייעים,אני עכשיו מבינה שחייבים להיתעקש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;570412:
תודה רבה לכל המסייעים,אני עכשיו מבינה שחייבים להיתעקש.
בתור ישראלי צריך לדעת את זה כבר בגיל שלוש!:)
וזה ידוע שפאלאפון יש שרות על הפנים.
ניתוק לא דרך הטלפון.
ובבני ברק אין להם מרכז שרות (יש משהו בר' עקיבא אבל אין לא את כל האפשריות)
המרכז הכי קרוב לבני ברק זה ברחוב בן גוריון ברמת גן מקום שלא הייתי ממליץ לחרדי להיות שם וד"ל.

• הוסף לסימניות
ניתוק קו פלאפון

נו זה ברור מאליו ,אני מכירה את המרכז שם בבן גוריון.ניסיתי לחפש את מספר הטלפון שלהם וזה לא מופיע ,רק כתובת בלבד.תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;570163:
עזרה בבקשה,האים מישהוא נתקל בבעיה של ניתוק קו בפלאפון,אני רוצה לנתק את קו הפלאפון שברשותי,התקשרתי אילהים כדי לנתק את הקו הם טוענים שאני צריכה ללכת למרכז פלאפון כדי לנתק וליסגור חשבון,ולא דרך הטלפון,בסלקום ניתקתי קו דרך הטלפון,נראה לי שהם מנסים פשוט למשוך זמן. תודה מראש לכל העוזרים.

בדרך כלל אם עוברים מחברת תקשורת אחת לחברה מתחרה, החברה שאליה עוברים דואגת לניוד המספר והקו מנותק באופן אוטומטי. השאלה היא האם ניידת את המספר, כי אם לא, חזרנו לנקודת ההתחלה...

• הוסף לסימניות
ניתוק קו פלאפון

זה ידוע שאפשר לנייד,אבל לא הייתי זקוקה לקו הזה, ישלי קו אחר,

• הוסף לסימניות
חברת פאלאפון סיוט לעבוד איתם.
הם לא מסכימים לנתק קו, אבל תתעקשי איתם כמו שאמרו חתימה קולית כי ללכת לסניף בבן גוריון מניסיון זה בזבוז זמן, לוקח המון זמן לחכות בתור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה