אילו מכשירים? טובים יותר מאיזו בחינה?נכתב ע"י ליקי;591443:המכשיר שלי אן לו הד והא ממש סביר.
אם כי לפלאפון יש מכשירים טובים יותר.
נכתב ע"י ליקי;591431:בסלקום לי יש את הסמסונג הנפתח. לא יודעת מה הדגם שלו.
כזה כסף בחזית, הוא שורד מכות נפילות הכל! אני לא יודעת לשמור על פלאפונים... יש לי אותו כבר כמעט שנה.
גם אני חושבת שאן כמו נוקיה אבל בכשרים אן נוקיה נורמלי.
ולכן המלצתי היא מה שכתבתי.
נכתב ע"י ליקי;591431:בסלקום לי יש את הסמסונג הנפתח. לא יודעת מה הדגם שלו.
כזה כסף בחזית, הוא שורד מכות נפילות הכל! אני לא יודעת לשמור על פלאפונים... יש לי אותו כבר כמעט שנה.
גם אני חושבת שאן כמו נוקיה אבל בכשרים אן נוקיה נורמלי.
ולכן המלצתי היא מה שכתבתי.
גם לי יש את המכשיר הזה, ויום אחד הוא פשוט שבק חיים, והפסיק לזהות את הסים.נכתב ע"י פוזי;592157:בסלקום- הטוב ביותר הוא נוקיה
היה לנו בבית אחד כזה וילדים קטנים לא נגעו בו
אחרי חצי שנה הוא פשוט הפסיק לעבוד. בחברה אמרו לנו שזה בגלל שהמכשיר נפל. המענין הוא שמכשירי הנוקיה נופלים ולא קורה להם כלום. אבל על הסמסונגים שמרו אצלינו שלא יפלו ואחד "נפל". עדין משלמים עליו- לחינם. עברנו כמובן לנוקיה
גם הקליטה של נוקיה טובה יותר
עשינו סקר גדול בנושא......
ואיכות הצליל?נכתב ע"י פוזי;592157:בסלקום- הטוב ביותר הוא נוקיה
גם הקליטה של נוקיה טובה יותר
עשינו סקר גדול בנושא......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים