• הוסף לסימניות
אשמח ללמוד מנסיונכם, איזה מכשיר פלאפון הכי מומלץ, הכי חזק לבית עם ילדים קטנים וכו'.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון רק נוקיה
אם אתם לא מחפשים כשר אז יש מגוון גדול של מכשירים כמובן תלוי מה התקציב שלך ומה את צריכה במכשיר

• הוסף לסימניות
בטח מכשיר כשר. אבל מה שחשוב לי שיהיה חזק באמת ששומעים בו טוב. ושכחתי לכתוב דוקא מסלקום.
אז מה נוקיה מס' 1? בטוח?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי נוקיה הכי אמין וחזק
היו לי כבר לפחות 30 מכשירים ואין על נוקיה

• הוסף לסימניות
בסלקום לי יש את הסמסונג הנפתח. לא יודעת מה הדגם שלו.
כזה כסף בחזית, הוא שורד מכות נפילות הכל! אני לא יודעת לשמור על פלאפונים... יש לי אותו כבר כמעט שנה.
גם אני חושבת שאן כמו נוקיה אבל בכשרים אן נוקיה נורמלי.
ולכן המלצתי היא מה שכתבתי.

• הוסף לסימניות
אז איך יכול להיות שהמכשיר הכי חזק הוא גם הכי זול?

• הוסף לסימניות
תופסת טרמפ.
באיזה מכשיר שומעים הכי ברור, בלי הד?

• הוסף לסימניות
רק לא טאצ'
איכות שמע על הפנים

• הוסף לסימניות
המכשיר שלי אן לו הד והא ממש סביר.
אם כי לפלאפון יש מכשירים טובים יותר.

• הוסף לסימניות
שומעים בקולך דניאל, תודה.
טאצ' באמת הכי דפוק. חתיכת צעצוע.

• הוסף לסימניות
אני דווקא שמעתי מאלה שקנו טאצ' שהם מאד מרוצים מזה, ושומעים ממש ברור.

• הוסף לסימניות
לי יש טאצ' של פלאפון. מעולה.
באמת חששתי בהתחלה, אבל אני לא מצליחה למצוא עליו שום טענה

• הוסף לסימניות
עכשיו היה לי אפשרות לשדרג לטאצ' במסגרת לקוח עסקי עם איזה ארגון ולא שידרגתי

יש לנו כבר טאצ' אחד בבית והרבה פעמים מתלוננים לנו שלא שומעים טוב או שאנחנו לא שומעים חוץ מזה שכל הזמן הוא נעול המסך ונגיד שמתקשרים למשהו שצריך להקיש ספרות וכו' כל פעם צריך לפתוח מחדש את הנעילה

בדיעבד מסתבר שהרבה ששידרגו התחילו להתלונן וזה ממש "צרת רבים" רק שאין מכשיר אחר כשר שיותר מתקדם או מתקדם באותה דרגה (לטעמי הכל שם סתם לא שימושי חוץ מהמנגינות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;591443:
המכשיר שלי אן לו הד והא ממש סביר.
אם כי לפלאפון יש מכשירים טובים יותר.
אילו מכשירים? טובים יותר מאיזו בחינה?

• הוסף לסימניות
בסלקום- הטוב ביות הוא נוקיה

נכתב ע"י ליקי;591431:
כזה כסף בחזית, הוא שורד מכות נפילות הכל! אני לא יודעת לשמור על פלאפונים... יש לי אותו כבר כמעט שנה.

היה לנו בבית אחד כזה וילדים קטנים לא נגעו בו
אחרי חצי שנה הוא פשוט הפסיק לעבוד. בחברה אמרו לנו שזה בגלל שהמכשיר נפל. מענין הוא שמכשירי הנוקיה נופלים ולא קורה להם כלום. אבל על הסמסונגים שמרו אצלינו שלא יפלו ואחד נפל. עדין משלמים עליו- לחינם. עברנו כמובן לנוקיה
גם הקליטה של נוקיה טובה יותר
עשינו סקר גדול בנושא......

• הוסף לסימניות
בסלקום- הטוב ביותר הוא נוקיה

נכתב ע"י ליקי;591431:

אחרי חצי שנה הוא פשוט הפסיק לעבוד. בחברה אמרו לנו שזה בגלל שהמכשיר נפל. המענין הוא שמכשירי הנוקיה נופלים ולא קורה להם כלום. אבל על הסמסונגים שמרו אצלינו שלא יפלו ואחד "נפל". עדין משלמים עליו- לחינם. עברנו כמובן לנוקיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;592157:

אחרי חצי שנה הוא פשוט הפסיק לעבוד. בחברה אמרו לנו שזה בגלל שהמכשיר נפל. המענין הוא שמכשירי הנוקיה נופלים ולא קורה להם כלום. אבל על הסמסונגים שמרו אצלינו שלא יפלו ואחד "נפל". עדין משלמים עליו- לחינם. עברנו כמובן לנוקיה
גם לי יש את המכשיר הזה, ויום אחד הוא פשוט שבק חיים, והפסיק לזהות את הסים.
דיברתי איתו, ואחרי שהנחתי אותו על השולחן, בלי שיפול או שיקבל דפיקה, הוא פשוט הלך...
שלחנו לתיקון, והם אמרו שזה משהו שמיימי, ואי אפשר לתקן את זה. ולכן גם אין אחריות.
אני מכירה עוד כמה שהיה להם בדיוק אותו דבר.
אצלי, למזלי, אחרי חצי שנה, הוא פשוט התעורר לתחיה.
אבל היום, אחרי כמה חודשים, הוא כבר שוב גוסס....
ועדיין משלמים עליו תשלומים.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;592157:
ואיכות הצליל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה