פלאפונים כשרים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
על איזה חברה אתם ממליצים

והאם כדאי לחכות לראשון לחודש או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באג;499407:
על איזה חברה אתם ממליצים

והאם כדאי לחכות לראשון לחודש או לא?

רגע.. לא ברור לי.. איך בעצם אוכלים אותם?? ;);):)

• הוסף לסימניות
אני בסלקום מאז שיצאו הכשרים...ואני מאוד מרוצה...גם מהשירות וגם מהמחיר..ולגבי השאלה השניה:עדיף שתחכי.כי את צריכה כן לשלם גם את החודש(את המסלול והמכשיר..)

• הוסף לסימניות
מי אמר שמשלמים גם את החודש????
בסלקום יש שני מחזורי חיוב או מה11 לחודש או מה27 לחודש וזה מתחיל אצל כל אחד בתאריך הקרוב לקניה ועד אז הוא משלם באופן יחסי לחודש
לדוגמא אם קנית בראשון לחודש תשלמי עד ה11 על שליש חודש.
ונראה לי שזה כך בכל החברות (תקנו אותי אם אני טועה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;609095:
אני בסלקום מאז שיצאו הכשרים...ואני מאוד מרוצה...גם מהשירות וגם מהמחיר..ולגבי השאלה השניה:עדיף שתחכי.כי את צריכה כן לשלם גם את החודש(את המסלול והמכשיר..)

הייתי בסלקום, והיה בסדר גמור, אבל כעת, שהלך לי המכשיר הישן, היה לי הרבה יותר משתלם לעבור לאורנג'. הם נתנו לי מחירים הרבה הרבה יותר טובים, כולל מכשיר.
19.90 למכשיר ALACTEL פשוט, 38 למכשיר LG טאצ', הרבה יותר טוב מה SAMSUNG שמציעים בסלקום.

• הוסף לסימניות
לא משלמים את כל החודש הראשון, אלא לפי הימים עד יום הגביה.
הטאצ' של פלאפון מעולה (לעומת פשלות רבות אצל סלקום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;609143:
הייתי בסלקום, והיה בסדר גמור, אבל כעת, שהלך לי המכשיר הישן, היה לי הרבה יותר משתלם לעבור לאורנג'. הם נתנו לי מחירים הרבה הרבה יותר טובים, כולל מכשיר.
19.90 למכשיר ALACTEL פשוט, 38 למכשיר LG טאצ', הרבה יותר טוב מה SAMSUNG שמציעים בסלקום.

מה אם שירות זה לא כסף וזמן סלקום היום בשירות מספר 1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;609231:
לא משלמים את כל החודש הראשון, אלא לפי הימים עד יום הגביה.
הטאצ' של פלאפון מעולה (לעומת פשלות רבות אצל סלקום)

פלאפון הם גונבים כסף ובבני ברק אם צריך שירות לקוחות או קרה משהו אז צריכים ללכת עד רח' מודיעין בשביל לתקן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה