פלאפונים כשרים!

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע האם החברות החדשות הולכות לשווק בקרוב מסלולים כשרים?

• הוסף לסימניות
מן הסתם עם הצטרפותן הקרובה של חברות נוספות לשוק הכשר כמו גולן טלקום ואולי הוט מובייל יהיהו מסלולים נוספים. בכל אופן אמר לי נציג מועדת הרבנים לעניני תקשורת שכעת לא כדאי לעשות שום דבר חדש בפלאפון אלא לחכות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י showshana;823672:
האם מישהו יודע האם החברות החדשות הולכות לשווק בקרוב מסלולים כשרים?

יש משהו בסלקום בתשלום חד פעמי 150 \200 ש"ח לערך...
ב 40 ש"ח לחודש 2400 דקות לכל היעדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדימה k;824037:
יש משהו בסלקום בתשלום חד פעמי 150 \200 ש"ח לערך...
ב 40 ש"ח לחודש 2400 דקות לכל היעדים
למה בסלקום לא אמרו לי על זה? אולי זה רק דרך סוכן מסוים?

• הוסף לסימניות
יש עכשיו בסלקום.
69 ש"ח = 1200 דק' חופשי לכל היעדים.
109 ש"ח = חופשי לכל היעדים +200 דק' לחו"ל.

• הוסף לסימניות
אם מישהו מכיר משהו יותר זול זה יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
נציג ב- מירס/הוט מובייל אמר לי שהולך לצאת מסלול של 5000 דק'
אבל אינני זוכר את המחיר

• הוסף לסימניות
חכו, אל תעשו כלום, יש כמה חברות עם קווים כשרים ובלי אישור מועדת הרבנים- עוד פסיעה אחת ויש לנו עוד חברה- עוד תחרות.

• הוסף לסימניות
מצטרף גם.
אני מחפש כבר מסלול נורמלי..

אני משלם המון כסף על הפלאפון שלי.. :(

• הוסף לסימניות
בגולן יש קו טלפון שנקרא "שומר מסורת", אין SMS, אינטרנט וקווי.....
כיום כבר ניתן להזמין ולהשתמש אבל מי שרוצה הכשר של הוועדה אז הם אמרו שהם מחכים לאישור.

כדאי להמתין עם החברות שזללו את כספינו במשך שנים.

אגב סלולר, אני עברתי להוט מובייל לפני שבוע ואני מרוצה עד הגג. יש לי שיחות אינטרנט וSMS בלי הגבלה ב89 שקל לחודש!! תבינו את המהפכה.

• הוסף לסימניות
[FONT=&quot]סלקום מציגה[/FONT]
[FONT=&quot]"חבילה אישית כשרה"[/FONT]
[FONT=&quot]שיחות ללא הגבלה ו 200 דקות שיחה לחו"ל ל -55 יעדים למספרים ניידים ונייחים [/FONT]
[FONT=&quot]בין המדינות ארה"ב, קנדה, בריטניה, בלגיה, צרפת ועוד [/FONT]
[FONT=&quot]רק ב- 109 ₪ בלבד! [/FONT]
[FONT=&quot]סלקום, החברה היחידה המאפשרת ללקוחות המגזר שיחות לחו"ל במסגרת תוכניות ללא הגבלה [/FONT]
[FONT=&quot]אוהבים לדבר אבל רוצים לחסוך? יש לכם קרובי משפחה בחו"ל שאתם חייבים לדבר איתם ?[/FONT]​
[FONT=&quot]מהיום, מדברים כמה שרוצים ומפסיקים לספור את הדקות [/FONT]​
[FONT=&quot]סלקום ממשיכה להשקיע מאמצים ביצירת הטבות והנחות מותאמות ללקוחות המגזר החרדי ומציגה הטבה ייחודית ומשתלמת:[/FONT]
[FONT=&quot] "חבילה אישית כשרה"[/FONT]​
[FONT=&quot]ההטבה כוללת : שיחות ללא הגבלה + 200 דקות שיחה למספר נייד או נייח לכ- 55 יעדים בחו"ל דרך נטוויז'ן (קידומת 013) רק ב – 109 ₪ בלבד!![/FONT]
[FONT=&quot]משה גבריאלוב מנהל השיווק למגזר החרדי בסלקום:[/FONT]
[FONT=&quot]" אנו בסלקום ממשיכים להביא למגזר החרדי פתרונות תקשורת ייעודיים. כחלק מהמסורת של סלקום הרואה במשפחה החרדית לקוח אסטרטגי אנו מכוונים את המבצעים וההטבות שלנו לצרכים הייחודיים של הלקוח החרדי ומעניקים לו פתרון תקשורתי כולל ומותאם. היה לנו חשוב לשלב בחבילה ללא הגבלה שלנו פתרון של שיחות לחו"ל. כידוע לכולנו הציבור החרדי נוהג לשמור על קשר גם עם קרוביו בחו"ל ולכן הקפדנו בהצעת פתרון תקשורת זה".[/FONT]​

• הוסף לסימניות
מה שאני רוצה ואני מן הסתם לא היחידה, זו חבילה של בערך 500 דק ב40 ש"ח לא כולל מכשיר. כמו שהיה פעם.
אין לי צורך גם בזה אבל בטח ובטח שלא בדקות ללא הגבלה.
נראה שעכשיו החברות "מחזירות" לנו על זה שבשנים האחרונות שילמנו סכומים שנבעו משימושים בלבד ולא חשבוניות של 300 ש"ח וכיו"צ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;824302:
מה שאני רוצה ואני מן הסתם לא היחידה, זו חבילה של בערך 500 דק ב40 ש"ח לא כולל מכשיר. כמו שהיה פעם.
נראה שעכשיו החברות "מחזירות" לנו על זה שבשנים האחרונות שילמנו סכומים שנבעו משימושים בלבד ולא חשבוניות של 300 ש"ח וכיו"צ.

כפי שכתבתי לעיל יש בסלקום (קומבינה) :משלמים חד פעמי 200 שח ואז יש מסלול 40 ש"ח לחודש 2400 דקות
סוכן1.נתי 0527111234
סוכן2.דוד 0527614142

• הוסף לסימניות
כמה עולה מכשיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדימה k;824356:
כפי שכתבתי לעיל יש בסלקום (קומבינה) :משלמים חד פעמי 200 שח ואז יש מסלול 40 ש"ח לחודש 2400 דקות
סוכן1.נתי 0527111234
סוכן2.דוד 0527614142
זה כולל מכשיר?
אם לא - כמה עולה מכשיר?
והאם 2400 זה כולל נייחים וניידים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;824302:

במירס יש 800 דקות לכל היעדים ב20 ש''ח לא כולל מכשיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה