עזרה פלאפונים!! תענו לסקר ותגיבו עם הסבר מה לדעתכם הכי טוב

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מMTK-1

• הוסף לסימניות
אין על נוקיה
הכי טוב במה?
האיכות שמיעה והבטריה שלהם מהחלשים ביותר בשוק. כנ"ל התפריט שלהם מאד לא נוח
אמנם הם מאד חזקים אבל זה לא מספיק בשביל פלאפון טוב.
אנשים מתלהבים מנוקיה כי המכשירים שלהם עם מסך גדול ויפה

• הוסף לסימניות
אין על c2!
כמה שנסינו אחרים, לא עבר זמן וחזרנו אליו.

• הוסף לסימניות
שלחת מייל בשביל לחפש אותו אני צריך רמז מי השולח

• הוסף לסימניות
שלחת מייל בשביל לחפש אותו אני צריך רמז מי השולח
כתבתי במייל את שם הניק שלך, כולל כל ההודעה שכתבתי כאן. שלחתי לפני חצי שעה שוב למייל ‫info#simkasher‬.

• הוסף לסימניות
@ישראל ר. יש לך כתובת מייל לשלוח?
אני שולח שוב ושוב ואני לא מקבל מענה.

• הוסף לסימניות
וכמובן נוקיה לא מתחרים אם אף אחד... (למרות שיש קצת ביקורת על החדש שלהם) אבל בכללי יש כלל כמה שהמחיר היקר מחזיק להרבה זמן!!! זה טוב
למרות שאני אחרי נפילה של כמה וכמה פלאפונים קניתי עכשיו m5 זול מאד אבל תותח
בקשר ליאנג אבא שלי קנה כזה אחד לא כשר אבל לפני הרבה זמן והוא לא מרוצה ממנו בכלל!!!
כרגע הוא הפך את זה לפאלפון הכשר שלו והוא נמנע מלהשתמש בו (הוא מתקשר לאנשים בלי רשות וכדומה)
בעיית הפלאפונים היא אחץ הבעיות ואני בעד לא לקנות יקר כיזה בכל מקרה לא מחזיק!!!

• הוסף לסימניות
ל3310 יש שמע פצצה!!!
ברמה שאפשר לשים את הטלפון ביד בלי דיבורית ולשמוע.
זה פלאפון שאחרי שמתרגלים אליו,
הוא הטוב ביותר!!!!
(בהתחשב בככך שהנוקיה האחרים מחודשים והוא לא)

• הוסף לסימניות
מכשיר בלו המעודכן , הוא אחד החזקים והעמידים עם שקע הטענה מסך ומקשים טובים . הגירסה החדשה שלו עם קליטה מעולה , יותר טובה מכל אלה עם המעבדי mtk [פירסט פון , k34 ו35 אפטק ועוד] או מנוקיה 3310 . החיסרון שלו הוא גרפי וגודל כתב . אבל בנתוני הבסיס שזה קליטה שמע חוזק , הוא מהטובים ביותר , סוללה בינונית אבל נטענת מאוד מהר , וממש זול .

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
מבחינת מכשיר-הכי אהבתי את הc2-הבעיה שהוא מוכשר. ז"א שקליטה לרמי לוי-אין לו בכלל. ועם סלקום הוא לא עובד.
208 נחמד.
לשתיהם אין ממשק נורמלי. כמו שהיה לי בk34.
שכותבים מספר ועולים האנשי קשר וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה