פלאשים ומשקפיים

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה בהצלת תמונה - לאבא השתקפו הפלאשים בצורה לא מחמיאה על המשקפיים. יש איזה שהיא דרך לעדן את זה בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אין לך תמונות אחרות שלו בלי השתקפות ?
אם כן תנסי להלוות את אזור העיניים..

• הוסף לסימניות
אבא קשוח. רק בתמונה הזו חייך , העניים שלו נראות מכצוות יותר בגלל החיוך מעניים מתמונות אחרות.
אוף

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאפשר לשחזר דבר כזה :(
השתקפות במשקפיים זה באסה. שרוף וחסל.

• הוסף לסימניות
די ביאסת אותי לגמרי.
איזה יום דפוק היום :(

• הוסף לסימניות
קרה לי גם, והצלחתי במאמץ רב למזער את הנזק (לא לגמרי, אבל יותר טוב..).לא אכפת לי לנסות אם את רוצה תשלחי לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם בא לך תשלחי גם לי. אני אוהבת את הדברים האלה. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
באמת באסה
להבא פשוט לבקש להסיר את המשקפיים אם אין בהן אנטי רפלקס
או שזוית פני הממושקף לא תהיה לכיוון הפלאש הקדמי

• הוסף לסימניות
הלו קיטי זה ממש לא פתרון טוב להגיד לבן אדם תצטלם עכשיו ללא משקפיים זה לא אותו בן אדם
הפתרון לפעם הבאה
אני פשוט עושה כמה נסיונות בלכוון את הפלאש קצת יותר מלמעלה או מלמטה או להזיז , בקיצור לשחק עם כיווני הפלאש עד שאין השתקפות
לי זה היה לפני שבועיים בילד חמוד עם משקפיים וגם לפני לג בעומר וב"ה יצא לו תמונות אחת אחת ללא השתקפות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בד"כ אני מתמודדת יפה עם משקפיים, זה היה צילום של משפחה לפני שמחה, (בני דודים שהשקיעו חיצונית בלבוש וכו' ורצו להצטלם לפני)
האבא הגיע בסוף הצילומים רק לתמונה משפחתית והם היו בלחץ נוראי של זמן, לא היה לי זמן להתעכב על זה (ברור שאם הייתי שמה לב כן הייתי מתעכבת על זה)
ב"ה שיצא להם סט מהמם אבל מבאס אותי על התמונה המשפחתית.
תודה למי שהציעה - לא נראה לי יש סיכוי לתקן אולי רק לנסות איכשהוא קומבינות מתמונות אחרות... שוב תודה

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות רק את החלק הממושקף?

• הוסף לסימניות
קרה לי גם. מזערתי נזקים עם הגדלת הקונטרסט והכהייה עם מסכה לאזור השרוף.

חוץ מזה אמרתי ללקוחה- שזה דבר שקורה ולא תמיד יש מה לעשות.
במיוחד עם זה מישהו שהצטרף בסוף הסט רק לכמה דקות. היא קיבלה את זה.

• הוסף לסימניות
וואו איך שכחתי מהם. פשוט לשמור במועדפים!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. היא לא רוצה את התמונה גם אם המשקפיים יהיו מתוקנות , שאלתי אותה עקרונית(לפני זה היא אמרה שרק המשקפים מפריעות לה)
בכל אופן ייצא להם סט מהמם חוץ מזה אז ב"ה שזה מחפה
אני למדתי המון מזה
בעיקר לא לוותר על הפרטים הקטנים גם כשממהרים.
שוב תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1022814:
תודה לכולם. היא לא רוצה את התמונה גם אם המשקפיים יהיו מתוקנות , שאלתי אותה עקרונית(לפני זה היא אמרה שרק המשקפים מפריעות לה)
בכל אופן ייצא להם סט מהמם חוץ מזה אז ב"ה שזה מחפה
אני למדתי המון מזה
בעיקר לא לוותר על הפרטים הקטנים גם כשממהרים.
שוב תודה

בכל זאת סיקרנת כאן את כולם, הייתי רוצה לראות על מה מדובר! מעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה