פלאשים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני צריך פלאשים גדולים לאירוע ביום שלישי הקרוב בירושלים.לפחות שני פלאשים.

האם יש מישהו שיכול לעזור בענין ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בערון אם תגיע עד אלי (מבוא דותן) לפני ואחרי אין לי בעיה להביא לך.

אבל-
פלאשים הם כלי נפלא, אבל בעוד שעבודה עם פלאש TTL על המצלמה היא יותר פשוטה ואפילו על אוטומט תקבל תוצאות סבירות, בעבודה עם פלאשים חיצוניים אתה חייב לדעת מה אתה עושה.
שמוש לא נכון יהרוס לך גם את התמונות הסבירות שתקבל בלעדיהם.

כך שאם אין לך ידע ונסיון זה מאוד מאוד לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;529571:
בערון אם תגיע עד אלי (מבוא דותן) לפני ואחרי אין לי בעיה להביא לך.

אבל-
פלאשים הם כלי נפלא, אבל בעוד שעבודה עם פלאש TTL על המצלמה היא יותר פשוטה ואפילו על אוטומט תקבל תוצאות סבירות, בעבודה עם פלאשים חיצוניים אתה חייב לדעת מה אתה עושה.
שמוש לא נכון יהרוס לך גם את התמונות הסבירות שתקבל בלעדיהם.

כך שאם אין לך ידע ונסיון זה מאוד מאוד לא מומלץ.
תודה אחי על הנכונות

אני מודע לשימוש בפלאשים צילמתי כבר כמה פעמים עם חיצוניים אז יש לי אתהידע

הבעיה מי שבדרך כלל היה מביא לי אותם לא יכול הפעם ואני תקוע

אשמח אם תשלח לי את המספר שלך בהודעה פרטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה