פלאש זול וסביר-יש?

• הוסף לסימניות
אודה מאוד לעונים

קניתי פלאש רימלייט לסטודיו שמחירו 1300 שקל.
היות ואני חייבת עוד פלאש ואין לי כרגע להוציא סכום כזה, אני רוצה לדעת אם יש פלאש נורמאלי בסביבות 400 שקל לתאורה אחורית למשל, לדוג' נתקלתי במוצר שנקרא ראש תאורה קוורץ 500 W ב425 שקל, למישהו יש אותו? או משהו אחר זול שאפשר להסתדר איתו שנה שנתיים?
עדיף לי לשלם כרגע פחות על מוצר שיחזיק פחות מלשלם סכום של 1300 עוד לפני החצובה והסופטבוקס, כל שכן שכבר יש לי אחד טוב

• הוסף לסימניות
ראש התאורה שאת מדברת עליו הוא תאורה קבועה לא פלאש.

אם את בעניין של הזמנת ציוד סיני מחו"ל ניתן להשיג פלאש זול למטרה זו.

• הוסף לסימניות
תודה, יש למישהו ניסיון עם דגמים ספציפיים סיניים שהם יחסית טובים? ובאיזה אופן אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
קניתי אצל וילנסקי סט אלינכרום, הכולל 2 חצובות בינוניות, מבזקים + משדר פנימי. + סופט בוקס בסביבות 5.000 ש"ח.

לדעתי, אידאלי לסטודיו ביתי.

• הוסף לסימניות
תשאלי את וילנסקי על יד שניה לפעמים יש לו מציאות מכאלה שחשבו להיות צלמים והרימו ידיים מהר מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה