תודה, נראה לך שזה דבר נצרך לסטודיו?נכתב ע"י דוד דנברג;1476639:HSS
עם מקלט תומך היי ספיד סינק
נכתב ע"י דוד דנברג;1476651:גם בדגם השני עם הTTL אין לך צורך בסטודיו ביתי.
ממליץ לקנות את ה-YN560III ב-260 שקל באיביי, הוא יתן את אותה תמורה במחיר נמוך יותר
נכתב ע"י הגלים;1476694:יצא כבר 560IV
נכתב ע"י הגלים;1476701:דור 4 של ה560.
כולל גם משדר מובנה.
נכתב ע"י msphoto;1476744:הפלאש כולל מקלט מובנה, משדר יושב על המצלמה
נכתב ע"י נחמי052;1476768:עכשיו הבנתי!
תודה
אגב איך המשדר והמקלטים האלו?
http://www.ebay.com/itm/YONGNUO-RF-...prg=20131017132637&rk=2&rkt=4&sd=221457178428
נכתב ע"י נחמי052;1476703:מעניין, טוב שאתה מעיר את עיניי!
רגע, אז אם אני קונה 560IV אני לא צריכה משדר על המצלמה?
בסטודיו ביתי אין צורך בפלאש על ההוט שו, מבנה המשדר יתאים.נכתב ע"י נחמי052;1476768:אגב איך המשדר והמקלטים האלו?
http://www.ebay.com/itm/YONGNUO-RF-...prg=20131017132637&rk=2&rkt=4&sd=221457178428
גיבוי למקרה שאתה מצלם ב"מפעל החתונות" בבני ברק ובארבעת האירועים סביבך תפסו את כל התדרים של פוטיקס ?נכתב ע"י msphoto;1476789:בסיסי מאוד
עבדתי איתם בעבר, היום זה סט גיבוי.
תודה,נכתב ע"י msphoto;1476789:בסיסי מאוד
עבדתי איתם בעבר, היום זה סט גיבוי.
בסך הכל זה עובד, לא מתאים לאינטנסיביות של אירועים וכד'
שימי לב שהדרך היחידה לחבר את המשדר הזה למצלמה זה לשים אותו על ההוט שו (חיבור הפלאש שעל המצלמה) מה שמונע ממך לחבר פלאש חיצוני למצלמה (בסטודיו זה לא בעיה, באירוע - כן)
אני מניח שיש קומבינות של כבל הוט שו וכאלה, לא משהו פשוט.
לי יש את הגרסא הישנה כשעוד היתה יציאת סינק במשדר.
היום אני עובד עם רדיו שמאפשר לי חלוקה לקבוצות מה שמאפשר לי שליטה נפרדת לכל פלאש ופחות התרוצצות.
נכתב ע"י msphoto;1476744:הפלאש כולל מקלט מובנה, משדר יושב על המצלמה
ב-560IV יש מקלט ולכן אני צריכה משדר למצלמה, ה560III יתאים רק אם עם מקלט...נכתב ע"י דוד דנברג;1476826:משדר ה-IV שימושי רק כשצריך ספידלייט בחיבור להוט שו על המצלמה. בסטודיו ביתי אין צורך בפלאש על המצלמה ולכן גם ה-560III יתאים.
המחיר שלהם זהה, יתכן שאם כבר קונים כדאי לקנות את זה עם האופציה הנוספת ... השאלה היא מה המינוס מול הפלוס הזה ...
בסטודיו ביתי אין צורך בפלאש על ההוט שו, מבנה המשדר יתאים.
זה סט פשוט, הוא יפעיל את הפלאשים, אבל לא יתן את האופציה לשלוט בהפעלה וכיבוי הפלאשים מרחוק.
גיבוי למקרה שאתה מצלם ב"מפעל החתונות" בבני ברק ובארבעת האירועים סביבך תפסו את כל התדרים של פוטיקס ?![]()
העלת נקודה מפחידה
נכתב ע"י דוד דנברג;1476863:ב-IV ש"הגלים" הציע יש גם משדר מובנה, אבל בשביל לשדר איתו לפלאשים אחרים תצטרכי למקם אותו על ההוט שו, דבר שלא שימושי בסטודיו ביתי.
ב560III יש מקלט מובנה, תצטרכי משדר של YN בשביל להפעיל אותו
אם תרצי לחסוך ולהשתמש במקלטים המובנים של YN תוכלי לקנות רק את קוביית המשדר הקטנה בעלות נמוכה ... בסביבות ה-50 שקל בערך (לא זוכר במדוייק)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים