פלאש חיצוני

• הוסף לסימניות
יש לי את זה
http://www.ebay.com/itm/Yongnuo-YN-...608843?hash=item23255b7fcb:g:6gEAAOxyM89ScLMd

רציתי לקנות עוד אחד
מה אתם ממליצים (למצלמת ניקון)

זה דווקא מצא חן בעיני בגלל הסוללה
יש בזה TTL?
http://www.ebay.com/itm/New-Godox-V...1784071567?hash=item3a9f80098f:i:251784071567

שאלה אחרונה,
האם כדאי להשקיע בכזה פלאש למשל בניקון 910? א"כ למה?

http://www.ebay.com/itm/Nikon-OFFIC...0&pid=100005&rk=3&rkt=6&sd=271995621322&rt=nc

אל תסתכלו על המחירים אני הבאתי את זה רק להראות את הדגם
אשמח להמלצה על משהו טוב
תודה!

• הוסף לסימניות
ב-V850 אין TTL. ה860 עם TTL.
לדעתי לא כדאי להשקיע בSB910, יש לי אותו, הוא נוח אבל לא בפער מוצדק ובטח לא לשימוש רגיל.

ה-VING נוח בגלל הסוללה והמשדרים לשליטה מרחוק
ה-YN560 עולה חצי מזה עם סוללות רגילות.
אם הTTL חשוב לך (לשימושי הוא מיותר) יש את ה860 עם סוללת ליטיום או את הYN לסוגיו.
הפוטיקס סיני יקר. המשדרים המובנים לא נוחים בכלל ביחס לטריגרים. במובנה אין חלוקה לקבוצות

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט,
הרדיו המובנה עובד עם כל משדר/מקלט?
איך דרך העבודה דרכו אם יש לי עוד פלאשים חשמלים ואחרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה2013;1897797:
תודה על ההסבר המפורט,
הרדיו המובנה עובד עם כל משדר/מקלט?
איך דרך העבודה דרכו אם יש לי עוד פלאשים חשמלים ואחרים
הפוטיקס מפעיל פוטיקס בלבד ורק דגמים מסוימים. לא מומלץ
בכל מקרה תצטרך משדר בשביל להפעיל פלאשים שונים ובשביל לשלוט בקבוצות.

אם אתה רוצה פלאש עם משדר מובנה שמפעיל פלאשים אחרים וזולים יותר יש את ה-YN560IV

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה