פלאש לניו בורן

• הוסף לסימניות
אין לי עדיין סטודיו , ואני מצלמת בינתיים רק ילדים חוץ,
אבל התחלתי לצלם ניו בורן בתאורה טיבעית והתאורה לא תמיד מספיקה לי.
לכן אני רוצה לקנות פלאש ,
על איזה פלאש אתם ממליצים לי?
משהו שאח"כ יוכל גם לשמש אותי בסטודיו.

• הוסף לסימניות
משהו מהניידים של גודוקס כמו WISTRO 180W / W360, או AD600BM, RS600P, RS400P וכו'.

נ.ב., כדאי לשים לב שיש גירסאות שהן HSS כלומר תומכות במהירות תריס גבוהה המתאימים יותר לצילום בחוץ בתנאי שמש חזקה... מצריך גם שלט תואם תומך HSS.

• הוסף לסימניות
למה נייד?
אני דווקא מצלמת בתוך הבית ליד חלון ענק.
אז לא אכפת לי משהו רגיל כזה כמו שמשתמשים בסטודיו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוהחוה;2122547:
אין לי עדיין סטודיו , ואני מצלמת בינתיים רק חוץ,
אבל התחלתי לצלם ניו בורן בתאורה טיבעית והתאורה לא תמיד מספיקה לי.
לכן אני רוצה לקנות פלאש ,
על איזה פלאש אתם ממליצים לי?
משהו שאח"כ יוכל גם לשמש אותי בסטודיו.

נכתב ע"י חוהחוה;2122720:
למה נייד?
אני דווקא מצלמת בתוך הבית ליד חלון ענק.
אז לא אכפת לי משהו רגיל כזה כמו שמשתמשים בסטודיו...

בתוך הבית זה לא ממש בחוץ.!

ניסיתי לענות לשאלתך הראשונה.

להשלמות תאורה (למילוי) אפשר להשתמש ב:
א. החל מרפלקטורים
ב. מפלאשים קטנים - speedlight, זה מה שאני עושה כשצריך בזריזות להוסיף תאורת מילוי ובלי להתעסק בכיוון הרפלקטורים.
ג. פלאשים כמו שהומלץ ע"י "ראובן 10".

לייעוץ - 052-7141996.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שלא הובנתי.
התכוונתי שילדים אני מצלמת רק בחוץ, אבל ניו בורן כן בתוך הבית.
לכן אני רוצה פלאש,ולא השלמת תאורה.
אלא פלאש רגיל כמו של סטודיו רק לקנות אחד.
אז על מה ממליצים??

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת, צלמות??

• הוסף לסימניות
קיבלת תגובה מ"ראובן 10", אם את מעוניינת בפלאשים יד שנייה. גם לי שניים / שלושה למכירה - 600W סינים מדורות שונים העושים את עבודה. כולל תוספות כמו סופטבוקס, סנוט, גריד וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה