פלאש לצילום סטודיו

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה קנון D7 עדשה 13-185
עד היום צילמתי רק צילומי חוץ
אין לי פלאש חיצוני כך שהתמונות בבית בהתאם
אני לא מעונינת לפתוח סטודיו אבל כן לנסות בבית עם תאורה יותר טובה
יש פלאש מסוים לא יקר שיכול לשדרג את התמונות הביתיות?

אשמח להכוונה בנושא
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לי יש פלאש גודוקס V860 TTL שיושב על המצלמה. הומלץ כאן בעבר ע"י טובי הפורום. הוא מצוין.

• הוסף לסימניות
פלאש סיני בסיסי בכ250 ש"ח
+ רדיו בסיסי בכמה עשרות ש"ח

מיקום נכון של הפלאש (למשל - מעל ארון ספרים לכיוון אמצע תקרת החדר) יכול לתת תוצאות נהדרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1892863:
פלאש סיני בסיסי בכ250 ש"ח
+ רדיו בסיסי בכמה עשרות ש"ח

מיקום נכון של הפלאש (למשל - מעל ארון ספרים לכיוון אמצע תקרת החדר) יכול לתת תוצאות נהדרות

יש לך לתת לי פרטים מדויקים של הנתונים שאוכל להעביר למשהו שקונה לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1892843:
לי יש פלאש גודוקס V860 TTL שיושב על המצלמה. הומלץ כאן בעבר ע"י טובי הפורום. הוא מצוין.

כמה עולה בערך פלאש כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1892970:
יש לך לתת לי פרטים מדויקים של הנתונים שאוכל להעביר למשהו שקונה לי?

YN 560 iv
YN rf 605

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1892972:
כמה עולה בערך פלאש כזה?

בארליך העלו מחירים ל930. במקום 850.
תנסו באיביי או פלאש זול יותר. יש להם [לגודוקס או יונגנו] עוד כמה דגמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה